Διαδηλωτές έκοψαν το ρεύμα στο αρχηγείο της αστυνομίας

Διαδηλωτές έκοψαν το ρεύμα στο αρχηγείο της αστυνομίας Facebook Twitter
0

Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στην Ταϊλάνδη μετά τον αποκλεισμό και εκκένωση τεσσάρων υπουργείων της κυβέρνησης, προχώρησαν σήμερα ένα ακόμη βήμα. Έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα στο αρχηγείο της αστυνομίας στο κέντρο της πρωτεύουσας Μπανγκόκ. Δεν διεκόπη όμως η ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου της αστυνομίας που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο αρχηγείο.

Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της πρωθυπουργού Σιναουάτρα, όμως η τελευταία κατάφερε και εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM