Για γονείς της "Μαρίας" κάνουν λόγο τα ξένα ΜΜΕ

Για γονείς της "Μαρίας" κάνουν λόγο τα ξένα ΜΜΕ Facebook Twitter
Αυτή η γυναίκα φέρεται πως είναι η βιολογική μητέρα της μικρής "Μαρίας"
2

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα ξένα ΜΜΕ προκειμένου να παρουσιάσουν τους βιολογικούς γονείς της μικρής "Μαρίας" που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Μέχρι αυτή τη στιγμή ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και είναι πιθανό ο καταιγισμός των δημοσιευμάτων να οφείλεται σε αναμετάδοση της είδησης από το ένα μέσο στο άλλο.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι ένα ζευγάρι Ρομά στη Βουλγαρία ανακρίνεται από την αστυνομία προκειμένου να φανεί αν πρόκειται για τους βιολογικούς γονείς της "Μαρίας".

Όπως μεταδίδει η βρετανική telegraph, που δημοσιεύει και φωτογραφίες της "οικογένειας" των Βουλγάρων Ρομά, η βιολογική μητέρα της "Μαρίας" αναγνώρισε την μικρή, όταν είδε φωτογραφίες της στην τηλεόραση.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει δείχνουν ότι αρκετά από τα παιδιά της οικογένειας έχουν χαρακτηριστικό λευκό δέρμα και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Μάλιστα, κατά την telegraph, την ιστορία φαίνεται να ενισχύει με την μαρτυρία του και ο μεγαλύτερος γιος των Βουλγάρων Ρομά, ο οποίος φέρεται πως δήλωσε πως η οικογένεια ταξίδευε συχνά στην Ελλάδα. Όπως επίσης φέρεται πως είπε ο 15χρονος "αδελφός" της "Μαρίας", η μητέρα του, σε κάποιο από τα ταξίδια δεν μπορούσε να φέρει πίσω στη Βουλγαρία ολόκληρη την οικογένεια και άφησε πίσω την "Μαρία".

Δεν ξεκαθάρισε ωστόσο αν το κοριτσάκι πουλήθηκε ή χαρίστηκε. Σύμφωνα με γειτόνισσα της οικογένειας στην Βουλγαρία, η "μητέρα" της "Μαρίας" της είχε εκμυστηρευτεί ότι πούλησε το κοριτσάκι για 250 ευρώ.

"Δεν μπορώ να πω αν είναι αδελφή μου", φέρεται πως είπε ο 15χρονος "αδελφός", "δεν ξέρω πόσες αδελφές έχω. Ξέρω μόνο ότι η μάνα μου φώναξε όταν είδε την φωτογραφία".

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1210632/Meet-black-Brazilian-mother-albino-children.htmlhttp://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2139462/Riddle-Solomon-solved-Scientists-South-Sea-islanders-blond-hair-didnt-come-Europeans-evolved-separately.htmlhttp://www.cultivatingdiversity.org/wp-content/uploads/2012/04/IMG_1871.jpghttp://www.theguardian.com/lifeandstyle/2011/sep/24/twins-black-whitehttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2123050/Look-The-black-white-twins-turn-seven.htmlhttp://www.rantsfrommommyland.com/2011/10/red-headed-kidsplease-ask-stupid.htmlhttp://img84.imageshack.us/img84/4589/1389222031760ed7a5f7ori1.jpghttp://pastmist.files.wordpress.com/2009/04/blond-mongol-girl.jpg