ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε πολιτικό στο Πακιστάν

Βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε πολιτικό στο Πακιστάν Facebook Twitter
0

Βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε τον υπουργό Δικαιοσύνης του ομόσπονδου κρατιδίου του Πακιστάν Χάιμπερ Πακουτουνχούα, προπύργιο των Ταλιμπάν.

Η επίθεση σημειώθηκε όταν ο Ισράρ Γκανταπούρ χαιρετούσε κατοίκους στο χωριό του. Επτά ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 30 τραυματίστηκαν. 

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έρευνα: Οι νεαρές γυναίκες δηλώνουν όλο και λιγότερο αποκλειστικά ετεροφυλόφιλες

Διεθνή / Νέα έρευνα: Οι νεαρές γυναίκες δηλώνουν όλο και λιγότερο αποκλειστικά ετεροφυλόφιλες

Η αποκλειστική ετεροφυλοφιλία χάνει το παλιό της αυτονόητο για τις νεαρές γυναίκες: νέα έρευνα δείχνει θεαματική μετατόπιση στην έλξη, στις σχέσεις και στη σεξουαλική ταυτότητα.
THE LIFO TEAM
Η ισπανική δεξιά θέλει να ξαναβάλει γιατρούς και ψυχολόγους ανάμεσα στα τρανς άτομα και στα χαρτιά τους

Διεθνή / Η ισπανική δεξιά θέλει να ξαναβάλει γιατρούς και ψυχολόγους ανάμεσα στα τρανς άτομα και στα χαρτιά τους

Τρία χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου για τα τρανς δικαιώματα, η ισπανική δεξιά θέλει να ξανακάνει την ταυτότητα φύλου υπόθεση φακέλου, γνωμάτευσης και έγκρισης.
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

Διεθνή / Ιταλία: Επιχειρηματίας και μέλος ακροδεξιού κόμματος χτύπησε μετανάστη και ανέβασε το βίντεο στα social media

«Λαμβάνουμε αποστάσεις από τέτοιου είδους γεγονότα, η αυτοδικία δεν αποτελεί την σωστή επιλογή» είπε ο δήμαρχος της πόλης όπου έγινε η ρατσιστική επίθεση
THE LIFO TEAM
Η Διεθνής Αμνηστία έβαλε το κέντρο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στη λίστα οργανώσεων «κατά των δικαιωμάτων»

Διεθνή / Η Διεθνής Αμνηστία έβαλε το κέντρο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στη λίστα οργανώσεων «κατά των δικαιωμάτων»

Το Beira’s Place, το κέντρο υποστήριξης γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική βία, το οποίο ίδρυσε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συμπεριλήφθηκε σε νέα έκθεση για το κίνημα που επιχειρεί να περιορίσει τα δικαιώματα γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων.
THE LIFO TEAM