Ο Τσαβούσογλου ενώπιον Μάας: Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει ασκήσεις όπου θέλει

Ο Τσαβούσογλου ενώπιον Μάας: Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει ασκήσεις όπου θέλει Facebook Twitter
EPA
0

Ευθείες απειλές προς την Ελλάδα εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώπιον του Γερμανού ομολόγου του, Χάικο Μάας.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει ασκήσεις οπουδήποτε θέλει και οποιαδήποτε άλλα βήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, στις κοινές δηλώσεις του με τον Χάικο Μάας, μετά τη συνάντησή τους.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο Καστελόριζο, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι «διεκδικεί άδικα θαλάσσιο χώρο για ένα νησί που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Τουρκία.

Τέλος, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τη χώρα μας ότι ενώ μιλά για διεθνές δίκαιο «δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και υποστήριξε- σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ- ότι «πρέπει να ονομάζονται Τούρκοι η μειονότητα στη Θράκη».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM