ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Είναι η Barbie λεσβία; Οι εικόνες που έγιναν (ξανά) viral και η απάντηση

Είναι η Barbie λεσβία; Οι εικόνες που έγιναν (ξανά) viral και η απάντηση Facebook Twitter
0

Τα social media γέμισαν ξαφνικά εικόνες της Barbie δίπλα σε μια κούκλα της διάσημης σχεδιάστριας και «συμμάχου» της κοινότητας LGBTQ, Aimee Song.

Αν και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι καινούργιες, καθώς είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2017 στο πλαίσιο μια καμπάνιας για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση απέναντι στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, πρόσφατα έγινα ξανά viral με το Twitter να υποστηρίζει το ομόφυλο ζευγάρι. 

Η Mattel, εταιρία-δημιουργός της Barbie, είχε αποφασίσει τη συνεργασία προκειμένου να προωθήσει τις διάσημες τότε μπλούζες «Love Wins» της Aimee Song, η πώληση των οποίων βοηθούσε στη συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια νέων της κοινότητας LGBTQ σε κρίση. 

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Barbie και μια κούκλα- πιστό αντίγραφο της Aimee Song να κάθονται μαζί σε ένα κρεβάτι και να επιδίδονται επίσης σε διάφορες άλλες δραστηριότητες, ενώ φορούν και οι δυο το μπλουζάκι «Love Wins». 



Τα social media θεώρησαν τις συγκεκριμένες εικόνες αδιάψευστη απόδειξη πως η μασκότ της Mattel είναι γκέι. 

«Μόλις έμαθα ότι η Barbie έχει σύντροφο», σχολίασε κάποιος χρήστης, δημοσιεύοντας την φωτογραφία της Barbie και της Aimee Song να χαϊδεύουν ένα σκύλο ενώ κάθονται μαζί στο κρεβάτι, προσθέτοντας και το απόσπασμα ενός άρθρου από το 2017 ότι η Barbie είχε κάνει coming out.


Με τους χρήστες να ασχολούνται εκ νέου με το θέμα, η Aimee Song αποφάσισε να πάρει θέση, απαντώντας μέσω Twitter: «Εγώ είμαι η σύντροφος», αναδημοσιεύοντας με τη σειρά της τις εικόνες. 


Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ