Παραιτήθηκε η επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ

Παραιτήθηκε η επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ Facebook Twitter
0

Η Στέφανι Γκρίσαμ, επικεφαλής τους προσωπικού της Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε την Τετάρτη το απόγευμα ότι παραιτείται άμεσα από τη θέση της δίπλα στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Ήταν τιμή να υπηρετήσω τη χώρα στον Λευκό Οίκο», δήλωσε η Γκρίσαμ «Είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετείχα στην αποστολή της κυρίας Τραμπ με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά παντού και για τα πολλά επιτεύγματα αυτής της κυβέρνησης».

Η Γκρίσαμ δεν διευκρίνισε γιατί αποχωρεί από την κυβέρνηση Τραμπ. Η παραίτησή της, ωστόσο, ήρθε λίγες ώρες μετά τις αιματηρές ταραχές στο Καπιτώλιο από υποστηρικτές του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που εισέβαλαν στις αίθουσες για να εμποδίσουν την πιστοποίηση της νίκης του Τζο Μπάιντεν.

Παραιτήθηκε η επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ Facebook Twitter

Καθώς απομένουν 14 ημέρες  για την προεδρία του Τραμπ, το Politico μεταδίδει πως υπάρχουν αναφορές για σοκαρισμένα μέλη του Λευκού Οίκου εξαιτίας τόσο των ταραχών, όσο και της συμπεριφοράς του προέδρου. Αυτό ίσως οδηγήσει στο να υπάρξουν περισσότερες παραιτήσεις, σημειώνουν τα δημοσιεύματα.

Η Γκρίσαμ ήταν δίπλα στην οικογένεια Τραμπ από τότε που εργάστηκε ως βοηθός κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και έγινε γραμματέας Τύπου του προέδρου και διευθύντρια επικοινωνιών το καλοκαίρι του 2019. Αργότερα ανέλαβε πιο ηγετικό ρόλο ως επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια και αμέσως έγινε ένα από τα πρόσωπα που την στήριξαν πολύ.

Λίγες ώρες αργότερα μετά την είδηση για την Γκρίσαμ, παραιτήθηκε και ένα ακόμη μέλος της ομάδας του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ, η Αννα Νικίτα Νισέτα, η οποία άμεσα εγκαταλείπει τη θέση της.



Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM
Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Διεθνή / Σκηνικό πραξικοπήματος στην Τουρκία: Δακρυγόνα και χάος έξω από τα γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία: Η αστυνομία επιτίθεται σε διαδηλωτές του CHP έξω από τα κεντρικά γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, εν μέσω δικαστικών αποφάσεων που απειλούν να διαλύσουν το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας!» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Διεθνή / Τραμπ σε Hyundai: «Σεβαστείτε τους νόμους μας» - Διεθνής κρίση και 22 δισ. σε κίνδυνο

Ο Τραμπ καλεί τις πολυεθνικές να σεβαστούν τους μεταναστευτικούς νόμους των ΗΠΑ μετά από μαζική έφοδο σε εργοστάσιο της Hyundai. Μπορεί η πολιτική του να βλάψει τις ξένες επενδύσεις;
LIFO NEWSROOM
YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Διεθνή / Βρετανία: YouTuber κατά των μεταναστών που φώναζε για την ασφάλεια των παιδιών είναι καταδικασμένος παιδόφιλος

Ο Άντονι Στάιλς, διαδηλωτής κατά των μεταναστών και YouTuber, αποκαλύφθηκε ως καταδικασμένος παιδόφιλος με ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM