Μια 16χρονη σταρ του TikTok έγινε η πρώτη με 100 εκατομμύρια followers

Μια 16χρονη σταρ του TikTok έγινε η πρώτη με 100 εκατομμύρια followers Facebook Twitter
Η Τσάρλι Ντ'Αμέλιο (Πηγή φωτό Instagram)
0

Μία 16χρονη έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ξεπερνά τους 100 εκατομμύρια followers στο TikTok.

Η Τσάρλι Ντ'Αμέλιο, από το Νόργουολκ του Κονέκτικατ πέτυχε αυτό το ρεκόρ έπειτα από 1,5 χρόνο στην εφαρμογή.

Η επιτυχία αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί για τη συμπεριφορά της, στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι για την οικογένειά της, Dinner with the D'Amelios, στο YouTube.

Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η 16χρονη φερόταν προσβλητικά στον σεφ που ετοίμασε το δείπνο της οικογένειας και περισσότεροι από 600.000 followers της γύρισαν την πλάτη ως διαμαρτυρία. Τελικά η «διαμάχη» εκτονώθηκε όταν η Ντ'Αμέλιο δημοσίευσε βίντεο με το οποίο ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις της και υποσχέθηκε να συμπεριφέρεται καλύτερα.

«100 εκατομμύρια άνθρωποι με υποστηρίζουν... πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια», έγραψε στο Τwitter η 16χρονη, σε ανάρτηση για το ρεκόρ.


Η 16χρονη ξεκίνησε στο TikTok όπως οι περισσότεροι χρήστες του, δημοσιεύοντας βίντεο στα οποία χόρευε στο υπνοδωμάτιό της. Η φήμη της εκτοξεύθηκε την τελευταία χρονιά και τον Απρίλιο έγινε η πρώτη που έφτασε τους 50 εκατομμύρια followers στο μέσο.

Η Ντ' Αμέλιο έχει συνεργαστεί με παγκόσμια brand της μόδας, πέρυσι «δάνεισε» τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Stardog and Turbocat», ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Charli: The Ultimate Guide To Keeping It Real». Σύμφωνα με το Forbes, πέρυσι κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ