Είναι αυτός ο τεράστιος αλιγάτορας αληθινός; Ρώτησαν έναν ειδικό (BINTEO)

Είναι αυτός ο τεράστιος αλιγάτορας αληθινός; Ρώτησαν έναν ειδικό (BINTEO) Facebook Twitter
0

Viral έγινε ένα βίντεο από τη Φλόριντα, που δείχνει έναν τεράστιο αλιγάτορα να περπατά γρήγορα σε ένα γήπεδο γκολφ, σε μικρή απόσταση από τον άνθρωπο που τον μαγνητοσκοπεί. 

 

Γρήγορα γεννήθηκε η απορία για την αξιοπιστία του βίντεο, καθώς ο αλιγάτορας φαινόταν να είναι μήκους τεσσάρων μέτρων, και το BBC επικοινώνησε με έναν ειδικό που ξεκαθάρισε πως τέτοιους είδους εμφανίσεις γιγάντιων ερπετών δεν είναι διόλου σπάνιες.

«Όταν είδα για πρώτη φορά αυτόν τον μεγάλο αλιγάτορα να περπατά χαρωπός στο γήπεδο γκολφ, δεν μου έκανε καμία έκπληξη», λέει ο Τζέιμς Νίφονγκ, από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα που είναι αυθεντία στους αλιγάτορες. «Βλέπουμε συνέχεια τόσο μεγάλους αλιγάτορες στη Φλόριντα».

«Νομίζω πως το βίντεο έγινε viral επειδή οι άνθρωποι δεν βλέπουν συνήθως έναν αλιγάτορα να περπατά. Όταν το κοινό βλέπει έναν αλιγάτορα είναι μέσα στο νερό, και βλέπετε μόνο την κορυφή του κεφαλιού και τα μάτια. Όταν βγαίνουν από το νερό βλέπετε πόσο εντυπωσιακό είναι το μέγεθός τους.»

«Όπου υπάρχει νερό στη Φλόριντα υπάρχουν και αλιγάτορες. Από την μικρότερη λακκούβα με νερό, έως τις μεγάλες λίμνες και τους ποταμούς. Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι βασικά δεινόσαυροι. Είναι εδώ περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Ζουν και αυτοί εδώ, είναι οι γείτονές μας και πρέπει να τους σεβόμαστε και να τους δίνουμε χώρο»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM