Τραμπ: Κερδίζουμε παντού - Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο δικαστήριο

Τραμπ: Κερδίζουμε παντού - Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο δικαστήριο Facebook Twitter
Τραμπ: Πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει τις εκλογές - Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο (EPA)
0

Με πανηγυρική διάθεση η πρώτη ομιλία Τραμπ, ο οποίος προειδοποίησε για προσφυγή στο Ανώτατο δικαστήριο.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος από το βήμα στον Λευκό Οίκο έκανε λόγο για μεγάλο ρεκόρ στις προεδρικές εκλογές.

Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο. Γίνεται τεράστια νοθεία στη χώρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσιλβάνια! Είμαστε μπροστά» είπε μεταξύ άλλων ο Ντόλαντ Τραμπ που απευθύνει μήνυμα στον αμερικανικό λαό.

«Παρά την μεγάλη απάτη που θέλησαν να περάσουν στον λαό» τόνισε και είπε ότι «θα προσφύγουμε στα δικαστήρια, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Για μένα, έχει τελειώσει, έχουμε κερδίσει ήδη.»

«Είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο εορτασμό, κερδίζουμε παντού», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του, την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ