Οι άντρες δεν αγοράζουν πια κοστούμια - Αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε πιτζάμες λόγω πανδημίας

Οι άντρες δεν αγοράζουν πια κοστούμια - Αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε πιτζάμες λόγω πανδημίας Facebook Twitter
0

Τα καταστήματα Primark είπαν πως η ζήτηση των πελατών για πιτζάμες έχει αυξηθεί αλλά μειώθηκαν οι πωλήσεις κοστουμιών, ένδειξη της αλλαγής στον τρόπο ζωής λόγω πανδημίας. 

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της αλυσίδας, Associated British Foods, είπε πως οι πωλήσεις σε πιτζάμες, αθλητικά αλλά και παιδικά ρούχα έχουν αυξηθεί συγκριτικά με πριν την πανδημία. 

Αντιθέτως, η ζήτηση για αντρικά ρούχα είναι «αδύναμη» καθώς οι περισσότεροι εργάζονται πλέον από το σπίτι. 

Από τότε που άνοιξαν ξανά τα καταστήματα στη Βρετανία τον περασμένο Ιούνιο, το Primark λέει πως οι πωλήσεις στα μεγαλύτερα κεντρικά μαγαζιά έχουν επιβραδυνθεί επειδή ολοένα και λιγότεροι πολίτες πηγαίνουν στη δουλειά τους ενώ σημειώθηκε επίσης μείωση των τουριστών. 

Μετά τους νέους αυστηρότερους κανονισμούς για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, η AB Foods έχει ήδη κλείσει καταστήματα Primark σε Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουαλία, Σλοβενία, Καταλονία και Ισπανία. 

Αυτό σε συνδυασμό με το εθνικό lockdown στην Αγγλία, που θα εφαρμοστεί από την Πέμπτη και για ένα μήνα. θα έχει ως αποτέλεσμα οικονομική ζημία ύψους 375 εκατομμυρίων λιρών στις πωλήσεις, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρίας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM