Οι άντρες δεν αγοράζουν πια κοστούμια - Αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε πιτζάμες λόγω πανδημίας

Οι άντρες δεν αγοράζουν πια κοστούμια - Αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε πιτζάμες λόγω πανδημίας Facebook Twitter
0

Τα καταστήματα Primark είπαν πως η ζήτηση των πελατών για πιτζάμες έχει αυξηθεί αλλά μειώθηκαν οι πωλήσεις κοστουμιών, ένδειξη της αλλαγής στον τρόπο ζωής λόγω πανδημίας. 

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της αλυσίδας, Associated British Foods, είπε πως οι πωλήσεις σε πιτζάμες, αθλητικά αλλά και παιδικά ρούχα έχουν αυξηθεί συγκριτικά με πριν την πανδημία. 

Αντιθέτως, η ζήτηση για αντρικά ρούχα είναι «αδύναμη» καθώς οι περισσότεροι εργάζονται πλέον από το σπίτι. 

Από τότε που άνοιξαν ξανά τα καταστήματα στη Βρετανία τον περασμένο Ιούνιο, το Primark λέει πως οι πωλήσεις στα μεγαλύτερα κεντρικά μαγαζιά έχουν επιβραδυνθεί επειδή ολοένα και λιγότεροι πολίτες πηγαίνουν στη δουλειά τους ενώ σημειώθηκε επίσης μείωση των τουριστών. 

Μετά τους νέους αυστηρότερους κανονισμούς για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, η AB Foods έχει ήδη κλείσει καταστήματα Primark σε Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουαλία, Σλοβενία, Καταλονία και Ισπανία. 

Αυτό σε συνδυασμό με το εθνικό lockdown στην Αγγλία, που θα εφαρμοστεί από την Πέμπτη και για ένα μήνα. θα έχει ως αποτέλεσμα οικονομική ζημία ύψους 375 εκατομμυρίων λιρών στις πωλήσεις, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρίας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ, ΧΑΜΕΝΕΪ, ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Από αουτσάιντερ ανώτατος ηγέτης του Ιράν - Η άνοδος μετά από έναν «πόλεμο» διαδοχής

Μετά από έναν ακήρυκτο «πόλεμο» διαδοχής, ανέλαβε την κορυφή της εξουσίας, επιβάλλοντας την ενότητα του ιρανικού κατεστημένου, ενώ ο ίδιος παραμένει ακόμη άφαντος στο κοινό.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Διεθνή / Αλί Λαριτζανί: «Τον εξοντώσαμε» διαμηνύει ο Νετανιάχου - Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του

Προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλές ακόμη εκπλήξεις» που σχεδιάζονται, υπονοώντας ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις
THE LIFO TEAM