«Έλα στο παραβάν, μωρό μου»: Η Mia Khalifa καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν με μία παρωδία αισθησιακού βίντεο

«Έλα στο παραβάν, μωρό μου»: Η Mia Khalifa καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν με μία παρωδία αισθησιακού βίντεο Facebook Twitter
0

Η Mia Khalifa καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν επιστολικά ή διά ζώσης στα εκλογικά τμήματα, με μία παρωδία αισθησιακού μονολόγου που έγινε viral στο Instagram. 

«Σιχαμένα φρικιά είστε έτοιμα να ψηφίσετε για μένα; Δηλαδή όχι για μένα. Ας το πάμε από την αρχή. Σιχαμένα φρικιά, είστε έτοιμα να ακουστεί η φωνή σας στις φετινές εκλογές;», μονολογεί, ενώ το μουσικό χαλί παραπέμπει σε soundtrack πορνό.

«Ακολουθήστε τις οδηγίες μου για να ψηφίσετε και, αν έχετε ήδη έτοιμη την ψήφο σας, είμαι έτοιμη να την χτυπήσω. Ουάου, αυτή η ψήφος είναι τόσο μεγάλη και τρομακτική, αλλά ξέρω ότι ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε. Γιατί έχετε μελετήσει με την ησυχία σας τα θέματα και τους υποψηφίους. Τώρα πάρτε αυτόν τον μεγάλο, παχύ στυλό και γεμίστε τις τρύπες. Χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα ιδιωτικότητας αν το απαιτεί η Πολιτεία σας. Αγαπώ τους άνδρες που ξέρουν να χρησιμοποιούν προστασία. Όλες οι επιστολικές ψήφοι απαιτούν υπογραφή, ή έχουν ένα κενό στο εξωτερικό μέρος του φακέλου που πρέπει υπογραφεί. Σε κάποιες πολιτείες χρειάζεστε ακόμα και μάρτυρα. Είστε έτοιμοι να το κάνετε μπροστά σε ένα φίλο σας; »

View this post on Instagram

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

«Ξέρω ότι ανυπομονείτε να ψηφίσετε, αλλά για να μάθετε πώς να το κάνετε στην Πολιτεία σας, πρέπει να επισκεφτείτε την σελίδα VoteVoteVote.com, για να δείτε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες της πολιτείας σας. Βάλτε όλη την ψήφο σας μέσα και γλείψτε την για να κλείσει, για χάρη μου» συνεχίζει η 27χρονη Khalifa με καταγωγή από τον Λίβανο που έχει πολιτογραφηθεί στις ΗΠΑ. 

«Δεν έχετε ψηφίσει; Είστε άτακτοι και θα πρέπει να σας τιμωρήσω. Αλλά πρώτα θα πρέπει να φορέσετε το παντελόνι σας και μία μάσκα και να πάτε να ψηφίσετε. Κάποιοι θα μπείτε και θα βγείτε μέσα σε λίγα λεπτά γιατί ψηφίζετε πρόωρα. Αυτό είναι καλό. Το λατρεύω όταν ψηφίζετε νωρίς. Έλα στο παραβάν, μωρό μου. Έλα στο παραβάν και ψήφισε για μένα. Ψήφισε για μένα μέσα στην κάλπη. Πέτα την ψήφο σου και γέμισε την κάλπη για μένα. Κάνε την φωνή σου να ακουστεί για τη Δημοκρατία! Ω θεέ μου!» καταλήγει φωνάζοντας στο βίντεο, κάνοντας αέρα με ένα καπέλο. 

«Και να θυμάστε, μην βγάλετε φωτογραφία την ψήφο σας. Αυτό είναι το μικρό μας μυστικό. Το πολιτικά υπεύθυνο, βρώμικο μικρό μας μυστικό.» 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν ξεκινά τεχνητή σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Διεθνή / Το Ιράν ξεκίνησε σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Η σπορά νεφών περιλαμβάνει την έγχυση χημικών αλάτων, μέσα στα σύννεφα μέσω αεροσκαφών ή από γεννήτριες στο έδαφος. Έτσι ο υδρατμός μπορεί να συμπυκνωθεί ευκολότερα και να μετατραπεί σε βροχή
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Διεθνή / ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ψηφίζει σχέδιο που προβλέπει μεταβατική διοίκηση στη Γάζα και ανοίγει τον δρόμο, υπό προϋποθέσεις, για μελλοντική παλαιστινιακή κρατική υπόσταση
LIFO NEWSROOM
Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Διεθνή / Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Οι δηλώσεις της νέας πρωθυπουργού Σαναέ Τακαΐτσι για το ενδεχόμενο ιαπωνικής εμπλοκής σε μια πιθανή κινεζική επίθεση κατά της Ταϊβάν έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Διεθνή / Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων, οι οποίες επιβάλλουν «τέλη προστασίας», λεηλατούν και συγκρούονται για τον έλεγχο περιοχών
LIFO NEWSROOM
«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM