Έκρηξη σε ρωσικό τάνκερ - Τρεις αγνοούμενοι στο Στενό του Κερτς

Έκρηξη σε ρωσικό τάνκερ - Τρεις αγνοούμενοι στο Στενό του Κερτς Facebook Twitter
Φωτογραφία: Andrey Petrischev/MarineTraffic
0

Τρεις άνθρωποι αγνοούνται, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε ένα ρωσικό πετρελαιοφόρο που ταξίδευε στο Στενό του Κερτς προς το λιμάνι του Ροστόφ ον Ντον.

To γεγονός έγινε γνωστό από τη ρωσική υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών. Το General Hazi Aslanov δεν μετέφερε πετρέλαιο και η έκρηξη πιθανόν προκλήθηκε από υπολείμματα τοξικών αερίων, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Θαλάσσιων Μεταφορών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης, έγινε γνωστό από το υπουργείο διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, που πρόσθεσε πως έχουν σταλεί τρία πλοία στην περιοχή για να βοηθήσουν.

Στο πλοίο επέβαιναν 13 άνθρωποι, έξι εκ των οποίων διασώθηκαν και άλλοι τρεις αγνοούνται. Τέσσερις παραμένουν στο πλοίο, σύμφωνα με το υπουργείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM