«Έπεσε» το Twitter - Μεγάλα προβλήματα σε χρήστες παγκοσμίως

«Έπεσε» το Twitter - Μεγάλα προβλήματα σε χρήστες παγκοσμίως Facebook Twitter
0

Το Twitter αντιμετώπισε μεγάλης διάρκειας διακοπή λειτουργίας, με χρήστες σε όλο τον κόσμο να επηρεάζονται από το πρόβλημα.

Το Τwitter ανακοίνωσε ότι το ζήτημα προκλήθηκε από μια «ακούσια αλλαγή» που έκανε στα εσωτερικά του συστήματα. Χρήστες σε χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για περισσότερο από μία ώρα, με πολλούς να λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος σύνδεσης.

Η υπηρεσία αργότερα αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό και η εταιρεία με έδρα στην Καλιφόρνια, είπε ότι ο ιστότοπος θα πρέπει σύντομα να λειτουργεί για όλους τους χρήστες του.

Σύμφωνα με το DownDetector.com, οι αναφορές προβλημάτων με το Twitter άρχισαν να αυξάνονται την Πέμπτη το βράδυ σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Αυστραλία, η Αργεντινή και η Γαλλία. Στις ΗΠΑ, υπήρχαν παράλληλα δεκάδες χιλιάδες αναφορές προβλημάτων. Στους χρήστες εμφανίστηκαν μηνύματα σφάλματος, που έγραφαν «κάτι πήγε στραβά» και «δοκιμάστε ξανά αργότερα».

Το Twitter είπε ωστόσο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για παραβίαση ασφάλειας ή εισβολή. Τον περασμένο Ιούλιο, χάκερ είχαν πρόσβαση στα εσωτερικά συστήματα του Twitter και μπόρεσαν να εισβάλουν σε λογαριασμούς που ανήκουν σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς χρήστες της πλατφόρμας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM