Αμμόχωστος: μέσα στην πόλη-φάντασμα

Αμμόχωστος: μέσα στην πόλη-φάντασμα Facebook Twitter
0

 

Παρά τις προειδοποιήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η Άγκυρα και η ψευδοκυβέρνηση του ψευδοκράτους άνοιξαν το σημείο διέλευσης μέσω της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προς την παραλία των Βαρωσίων.

«Άνοιξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης το σημείο διέλευσης που έστησε το ψευδοκράτος, μέσω της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προς την παραλία των Βαρωσίων, στην οποία εισέβαλαν οι Τούρκοι» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Κυπριακά Μέσα.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, άνδρες με πολιτικά που βρίσκονταν μπροστά από τη σιδερένια πύλη αφαίρεσαν τα πρόχειρα κιγκλιδώματα και είπαν στον κόσμο, που ήταν εκεί, ότι μπορούσε να περάσει.

Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν έξω από το σημείο εισόδου ήταν και κάποιοι με την τουρκική σημαία ανά χείρας.

«Αποκαθιστούμε το κλειστό Βαρώσι για την ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο. Περπατούμε όλοι μαζί από το ανοικτό Βαρώσι προς ένα νέο μέλλον» ανακοίνωσε νωρίτερα στο Twitter ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ.

Με τη σειρά του ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, επεσήμανε πως η περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, που βρίσκεται εντός του παράνομου καθεστώτος και έκλεισε πριν από 46 χρόνια στην εγκατάσταση και κατοίκηση θα ανοίξει, όπως ισχυρίστηκε, «βάσει του δικαίου».

  

______________________

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM