Το tweet για τον θάνατο του C.Boseman έκανε ρεκόρ αντιδράσεων στην ιστορία του Twitter: «Αντάξιο ενός βασιλιά»

Το tweet για τον θάνατο του C.Boseman έκανε ρεκόρ αντιδράσεων στην ιστορία του Twitter: «Αντάξιο ενός βασιλιά» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Η ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού Chadwick Boseman έγινε το tweet που συγκέντρωσε τις περισσότερες αντιδράσεις στην ιστορία της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Ο ηθοποιός Chadwick Boseman, πρωταγωνιστής της ταινίας Black Panther πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 43 ετών. Ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Η ανάρτηση περιελάμβανε μία φωτογραφία του ηθοποιού και ένα κείμενο που γνωστοποιούσε το θλιβερό γεγονός. 


Μεταξύ άλλων η ανάρτηση ανέφερε ότι ο Chadwick Boseman έπασχε από καρκίνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι πέθανε στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και την οικογένειά του. 


Το Twitter επιβεβαίωσε, μέσα από τον δικό του επίσημο λογαριασμό, πως η ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού, έγινε το tweet που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes μέχρι σήμερα. Κοινοποίησε την ανάρτηση και σχολιάζοντας την απήχησή της έγραψε ότι πρόκειται για έναν αποχαιρετισμό που «αρμόζει σε έναν βασιλιά». Παράλληλα, συνόδευσε την κοινοποίηση με το #WakandaForever. 

Μέχρι πρόσφατα το πιο διαδεδομένο tweet ήταν ένα του Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο παρέθετε μία φράση του Νέλσον Μαντέλα. 

Σημειώνεται πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν συλλυπητήριο μήνυμα, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, για τον θάνατο του ηθοποιού. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε σε επίσκεψη του Chadwick Boseman στον Λευκό Οίκο. Ο ηθοποιός είχε βρεθεί εκεί για να δουλέψει με παιδιά.

«Να είσαι νέος, χαρισματικός και Μαύρος, και να χρησιμοποιείς τη δύναμή σου για να τους δώσεις (σ.σ. στα παιδιά) έναν ήρωα για να εμπνέονται, και όλα αυτά ενώ πονάς - πως αξιοποίησε έτσι τον χρόνο του», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ