Φινλανδία: Παντρεύτηκε η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν- Έπειτα από 16 χρόνια σχέσης

Φινλανδία: Παντρεύτηκε η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν- Έπειτα από 16 χρόνια σχέσης Facebook Twitter
0

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, έπειτα από 16 χρόνια, σε κλειστό κύκλο.

Η 34χρονη- η νεαρότερη γυναίκα πρωθυπουργός- και ο Μάρκους Ραϊκόνεν έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη, την Έμα που είναι σχεδόν 3 ετών. Ο γάμος έγινε στην πρωθυπουργική κατοικία, ενώπιον λίγων στενών φίλων και συγγενών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Μάριν.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η 34χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της γιατί μοιράζεται τη ζωή της με τον άνδρα που αγαπά. «Έχουμε βιώσει πολλά μαζί, μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον στην ηρεμία και τις καταιγίδες. Έχουμε ζήσει τα νιάτα μας μαζί, ενηλικιωθήκαμε και μεγαλώνουμε την αγαπημένη μας κόρη. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», έγραψε ακόμη.


Το ζευγάρι είναι μαζί από τα 18 τους χρόνια. Πριν από μερικούς μήνες, όταν η Μάριν είχε δώσει συνέντευξη στην Vogue, το περιοδικό είχε μιλήσει και με τον σύντροφό της. Ο Ραϊκόνεν- στέλεχος εταιρείας τηλεπικοινωνιών- είχε δηλώσει τότε ότι ο γάμος τους ήταν απλά θέμα προγραμματισμού. Κανένας από τους δύο δεν έκανε πρόταση γάμου. Ήταν περισσότερο μια κοινή απόφαση, έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης, είχε πει ακόμη.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM