Σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί και τους πέταξε στους κροκοδείλους - Τι ομολόγησε ο Ινδός serial killer

Σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί και τους πέταξε στους κροκοδείλους - Τι ομολόγησε ο Ινδός serial killer Facebook Twitter
Ο Σάρμα ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες τουλάχιστον 50 οδηγών ταξί - CNN
0

Ένας Ινδός ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία περισσότερων από 50 οδηγών ταξί, τα πτώματα των οποίων πετούσε σε κανάλι γεμάτο κροκοδείλους.

Ο ίδιος συνελήφθη εκ νέου από την αστυνομία καθώς προσπάθησε να διαφύγει σε άλλο κρατίδιο μετά από την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Μεταξύ 2002 και 2004, ο Ντεβεντέρ Σαρμά είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο τουλάχιστον επτά ταξιτζήδων και εξέτιε την ποίνη του σε φυλακές της Τζαϊπούρ, το κρατίδιο του Ρατζαστάν. Μετά από 16 χρόνια στη φυλακή, ο 62χρονος αποφυλακίστηκε υπό όρους τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, όταν παρήλθε το εικοσαήμερο αδειας του, δεν επέστρεψε στις φυλακές.

Την περασμένη Τετάρτη, μετά από περίπου έξι μήνες αγνοούμενος, η ινδική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον Σαρμά στο Νέο Δελχί, όπου ζούσε με μια χήρα που είχε παντρευτεί όταν εξαφανίστηκε.

Κατά την ανάκριση, ο 62χρονος παραδέχτηκε πως δεν σχεδίαζε να επιστρέψει στη φυλακή ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, προχώρησε και σε περαιτέρω αποκαλύψεις για το ποινικό παρελθόν του.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου της ινδικής αστυνομίας, ο Σαρμά είχε πτυχίο στην ινδική ιατρική και λειτουργούσε από το 1984 και για έντεκα χρόνια μια κλινική στο Ρατζαστάν.

Κάποια στιγμή έχασε ένα μεγάλο ποσό σε μια απάτη και τότε άρχισε να εμπλέκεται σε μια σπείρα που πουλούσε ψεύτικα γκαζάκια. Αργότερα, ωστόσο, ενεπλάκη σε υπόθεση παράνομων μεταμοσχεύσεων ήπατος. Το 2004 συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχτηκε πως ενεπλάκη σε πάνω από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις - η καθεμιά από τις οποίες του απέδιδε μεταξύ 6,680 - 9.350 δολάρια.

Ο Σάρμα ομολόγησε στην αστυνομία πως εκείνος και άλλοι εμπλέκονταν και σε άλλη υπόθεση στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Καλούσαν ταξί και στη συνέχεια σκότωναν τους οδηγούς σε ερημικά σημεία, προτού ξεφορτωθούν τα σώματά τους σε ένα κανάλι γεμάτο κροκοδείλους, με την πρόθεση να μην υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν ποτέ τα ίχνη τους.

Όταν εγκατέλειπαν τα πτώματά τους, ο Σάρμα πουλούσε τα ταξί -ολόκληρα ή τμηματικά- βγάζοντας περίπου 270 δολάρια από το κάθε όχημα.

Εν τέλει, ο Σάρμα ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες τουλάχιστον 50 οδηγών ταξί, αν και είχε καταδικαστεί για ελάχιστους από αυτούς.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων από το 2008, ο Σάρμα είχε αρχικά συλληφθεί επ' αυτοφώρω να σκοτώνει έναν ταξιτζή.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Tinder Swindler»: Συνελήφθη στη Γεωργία ο διαβόητος «απατεώνας του Tinder»

Διεθνή / «Tinder Swindler»: Συνελήφθη στη Γεωργία ο διαβόητος «απατεώνας του Tinder»

Το πραγματικό του όνομα είναι Σιμόν Γεχούντα Χαγιούτ, και φέρεται να εξαπάτησε γυναίκες σε διάφορες χώρες, παρουσιάζοντας ψευδώς τον εαυτό του ως γιο του δισεκατομμυριούχου «βασιλιά των διαμαντιών» Λεβ Λεβίεφ
LIFO NEWSROOM
«Σταματήστε να κολυμπάτε στα κανάλια μας!» – Η Βενετία κηρύσσει πόλεμο στους απείθαρχους τουρίστες

Διεθνή / «Σταματήστε να κολυμπάτε στα κανάλια μας!» – Η Βενετία κηρύσσει πόλεμο στους απείθαρχους τουρίστες

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση με τους τουρίστες στη Βενετία, με τους ντόπιους να δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν την πόλη με ασέβεια και ζητούν αυστηρότερα μέτρα
LIFO NEWSROOM
Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM