Μπόλτον για Τραμπ: Περνάει τον περισσότερο χρόνο του κολλημένος στην τηλεόραση

Μπόλτον για Τραμπ: Περνάει τον περισσότερο χρόνο του κολλημένος στην τηλεόραση Facebook Twitter
EPA
0

Άλλο ένα «πλήγμα» δέχτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην στενό του σύμβουλο, Τζον Μπόλτον ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει συνεργάτες και μέσα ενημέρωσης: Την εξάρτησή του από την τηλεόραση.

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια Μάργκαρετ Μπρέναν της εκπομπής «Face the Nation» για το αν οι απόψεις του προέδρου διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση ή τους συμβούλους του, εκείνος απάντησε: «Νομίζω πως είναι ένας συνδυασμός τηλεόρασης και ανθρώπων εκτός κυβέρνησης που εμπιστεύται για τον έναν ή άλλο λόγο» τόνισε ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας -ο οποίος αυτην την περίοδο προωθεί το νέο του βιβλίο «The Room Where It Happened» για τη θητεία του στη διοίκηση Τραμπ- προσθέτοντας: «Νομίζω πως αν μπορούσε να μετρήσεις την ώρα που ξοδεύει πραγματικά στο Οβάλ γραφείο έναντι εκείνης στο δίπλα δωμάτιο με τα κανάλια της καλωδιακής, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα στατιστική» .

Ο Μπόλτον δεν είναι το πρώτο άτομο που υποστηρίζει πως ο Τραμπ περνά υπερβολικά πολύ χρόνο μπροστά από την τηλεοπτική οθόνη. Τον Απρίλιο, δημοσίευμα των New York Times ανέφερε πως ο Τραμπ παρακολουθεί επί επτά ώρες εκπομπές -ως επί το πλείστον σε Fox, CNN και λιγότερο σε MSNBC- κάθε πρωί και δεν πηγαίνει στο Οβάλ γραφείο έως το απόγευμα.

«Ο πρόεδρος βλέπει λίγους συμμάχους ανεξαρτήτως του ποιο κανάλι επιλέγει. Είναι εκνευρισμένος ακόμα και με το Fox, ένα παλιό μέσο που του παρείχε ασφάλεια, επειδή δεν τον παρουσιάζει όπως θα ήθελε να φαίνεται» σημείωνε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στου οποίου τον τίτλο η τηλεόραση αναφερόταν ως «η μόνιμη συντροφιά» του προέδρου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, ο Τραμπ εγκατέστησε το 2017 μια τηλεόραση 60 ιντσών στην ιδιωτική του τραπεζαρία σαλόνι.

Με πληροφορίες από Huffington Post/New York Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM