Προκαλεί ξανά ο Τραμπ: Κοινοποίησε βίντεο με ζευγάρι που κραδαίνει όπλα προς διαδηλωτές

Προκαλεί ξανά ο Τραμπ: Κοινοποίησε βίντεο με ζευγάρι που κραδαίνει όπλα προς διαδηλωτές Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ κοινοποίησε σήμερα ένα βίντεο, με ένα ζευγάρι στο Μιζούρι να κραδαίνει όπλα προς το μέρος διαδηλωτών, που ζητούσαν μεταρρύθμιση της αστυνομίας.

  

Χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε σήμερα retweet ένα βίντεο του ABC News, όπου διακρίνεται ένα ζευγάρι λευκών να κραδαίνει όπλα απευθυνόμενο σε μαύρους και λευκούς διαδηλωτές που περνούσαν μπροστά από ένα σπίτι στο Σεντ Λούις.


Στο βίντεο και σε άλλα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι διαδηλωτές διακρίνονται να κάνουν μια στάση για να τραβήξουν πλάνα ή φωτογραφίες από το ζευγάρι, ενώ άλλοι ακούγονται να φωνάζουν, «Πάμε!», «Συνεχίστε να περπατάτε!».


Χθες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε αντιδράσεις, αφού έκανε retweet ένα βίντεο με έναν υποστηρικτή του στη Φλόριντα που φώναζε «λευκή δύναμη», μια φράση που χρησιμοποιούν οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής. Κατόπιν, το διέγραψε. Ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο Τραμπ δεν άκουσε το σύνθημα.

Ο Τραμπ καταδίκασε, επίσης, την ανακοίνωση που έκανε το Σαββατοκύριακο το πανεπιστήμιο του Πρίνστον ότι θα διαγράψει το όνομα του πρώην προέδρου Γούντροου Ουίλσον από σχολές του λόγω των ρατσιστικών τοποθετήσεων και πολιτικών του. «Απίστευτη χαζομάρα!», έγραψε στο Twitter.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ