Απεργία την Πρωτομαγιά

Μαντλίν: Οι αρχές έχουν αποδείξεις ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό - Τι φέρεται να βρέθηκε σε τροχόσπιτο του υπόπτου

Μαντλίν: Οι αρχές έχουν αποδείξεις ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό - Τι φέρεται να βρέθηκε σε τροχόσπιτο του υπόπτου Facebook Twitter
EPA
0

Οι ερευνητές διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η μικρή Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, είναι νεκρή, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία.

«Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται ωστόσο για ιατροδικαστικές αποδείξεις, όπως η σορός της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Σημειώνεται ότι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παιδεραστία και βιασμούς.

Πληροφορίες ότι βρέθηκαν παιδικά μαγιό στο τροχόσπιτο του υπόπτου

Ο ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση μέσω των δικηγόρων του την Τρίτη. Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για ναρκωτικά, ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του Μπρούκνερ ήρθε μια μέρα αφότου οι γερμανικές αρχές δήλωσαν ότι έχουν «συγκεκριμένες αποδείξεις» ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Εν τω μεταξύ, σε έρευνα των αρχών φέρεται να εντοπίστηκαν παιδικά μαγιό και ρούχα μικρών κοριτσιών - καθώς και 8.000 εικόνες παιδικής πορνογραφίας- σε ένα τροχόσπιτο που χρησιμοποίησε ο ύποπτος. Τα στοιχεία φέρεται να ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας το 2016 εν μέσω έρευνας για εξαφανίσεις άλλων παιδιών.

Ένα ντοκιμαντέρ στη γερμανική τηλεόραση τη Δευτέρα το βράδυ αποκάλυψε ορισμένα από τα περιεχόμενα του τροχόσπιτου. Η Μαντλίν ήταν 3 ετών όταν εξαφανίστηκε από σπίτι που νοίκιασαν οι γονείς της για οικογενειακές διακοπές στην Πορτογαλία πριν από 13 χρόνια.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ