Σκωτία: Τους έμεινε ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, λόγω κορωνοϊού- Ζήτησαν βοήθεια

Σκωτία: Τους έμεινε ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, λόγω κορωνοϊού- Ζήτησαν βοήθεια Facebook Twitter
Πηγή φωτό National Trust for Scotland
0

Μια απρόσμενη έκκληση για βοήθεια έκανε μια φιλανθρωπική οργάνωση στη Σκωτία. Αφορούσε ένα «βουνό» από σοκολατένια αυγά που έμειναν στα χέρια της λόγω κορωνοϊού. Και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Το National Trust for Scotland, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας, είχε προετοιμαστεί από νωρίς για το φετινό «κυνήγι» των πασχαλινών αυγών. Πέρυσι, στις αντίστοιχες εκδηλώσεις, είχαν μετάσχει 32.000 άνθρωποι. Φέτος περίμεναν ακόμη περισσότερους και παρήγγειλαν 38.000 σοκολατένια αυγά. Δεν είχαν υπολογίσει όμως τον κορωνοϊό.

Εξαιτίας της πανδημίας, όλες οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν. Και έτσι η οργάνωση έμεινε με ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, που λήγουν τον Ιούλιο. Τα μισά από αυτά, τα δώρισαν σε προσωπικό και ασθενείς στα νοσοκομεία.

Όμως, η οργάνωση απευθύνθηκε την Παρασκευή στα social media ζητώντας προτάσεις για τη διάθεση των υπολοίπων, προκειμένου να προλάβει να μην λήξουν. Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να δεχθεί προτάσεις. «Ουάου, τι ανταπόκριση σε αυτή την έκκληση! Έχουμε πολλές υπέροχες προτάσεις τώρα που μας επιτρέπουν να μοιράσουμε τα υπόλοιπα αυγά. Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε η οργάνωση σε νέα ανάρτηση το Σάββατο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ