Στίβεν Κινγκ κατά Τραμπ: Οπαδοί του ηλίθιου, σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του δικού σας

Στίβεν Κινγκ κατά Τραμπ: Οπαδοί του ηλίθιου, σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του δικού σας Facebook Twitter
EPA
0

Ο διάσημος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ άσκησε σφοδρή κριτική για μια ακόμη φορά εναντίον του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς του στην πανδημία στις ΗΠΑ.

Ο συγγραφέας είναι γνωστός επικριτής του Αμερικανού προέδρου τον οποίο και κατηγορεί σχεδόν καθημερινά για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Στίβεν Κινγκ σχολίασε σήμερα μέσω Twitter την είδηση ότι ο αριθμός των νεκρών προσεγγίζει τους 90.000, αναφέροντας: ««Ε, οπαδοί του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική. Σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του... δικού σας. Είναι αρκετοί, ή χρειάζεστε ακόμα περισσότερους;».

Το αρκτικόλεξο MAGA προέρχεται από το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again» (Ξανακάντε Μεγάλη την Αμερική), ωστόσο, οι αντίπαλοι του το χρησιμοποιούν σε βάρος του ως «Morons Are Governing America» (Ηλίθιοι Κυβερνούν την Αμερική).

«Είναι πιο τρομακτικός και από τους ήρωές μου» είχε δηλώσει παλιότερα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ πριν λίγες μέρες αποκάλεσε ξανά ηλίθιο τον Ντόναλντ Τραμπ στα social media.

ΗΠΑ: Ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο τα κρούσματα κορωνοϊού

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο σήμερα, την ώρα που το σύνολο των νεκρών από τις επιπτώσεις της νόσου προσεγγίζει τους 90.000, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Οι περισσότερες αμερικανικές πολιτείες κατέγραψαν πτώση στα νέα κρούσματα την εβδομάδα που τελείωσε την 17η Μαΐου, με μονάχα 13 πολιτείες να βλέπουν αύξηση των μολύνσεων σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, κατέδειξε ξεχωριστή ανάλυση του Reuters.

Το Τενεσί είχε τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξηση με 33%. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Λουιζιάνα αυξήθηκε κατά 25% και το Τέξας κατέγραψε αύξηση 22% στα κρούσματα, σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου, σύμφωνα με την ανάλυση του Reuters των δεδομένων του COVID Tracking Project, μιας εθελοντικής προσπάθειας για την καταγραφή της πανδημίας.

Σε εθνικό επίπεδο, τα νέα κρούσματα μειώθηκαν κατά 8% την τελευταία εβδομάδα, χάρη στην πτώση των αριθμών στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ. Η Ουάσινγκτον κατέγραψε πτώση 32% έπειτα από εβδομάδες ανόδου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ