Στίβεν Κινγκ κατά Τραμπ: Οπαδοί του ηλίθιου, σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του δικού σας

Στίβεν Κινγκ κατά Τραμπ: Οπαδοί του ηλίθιου, σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του δικού σας Facebook Twitter
EPA
0

Ο διάσημος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ άσκησε σφοδρή κριτική για μια ακόμη φορά εναντίον του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς του στην πανδημία στις ΗΠΑ.

Ο συγγραφέας είναι γνωστός επικριτής του Αμερικανού προέδρου τον οποίο και κατηγορεί σχεδόν καθημερινά για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Στίβεν Κινγκ σχολίασε σήμερα μέσω Twitter την είδηση ότι ο αριθμός των νεκρών προσεγγίζει τους 90.000, αναφέροντας: ««Ε, οπαδοί του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική. Σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του... δικού σας. Είναι αρκετοί, ή χρειάζεστε ακόμα περισσότερους;».

Το αρκτικόλεξο MAGA προέρχεται από το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again» (Ξανακάντε Μεγάλη την Αμερική), ωστόσο, οι αντίπαλοι του το χρησιμοποιούν σε βάρος του ως «Morons Are Governing America» (Ηλίθιοι Κυβερνούν την Αμερική).

«Είναι πιο τρομακτικός και από τους ήρωές μου» είχε δηλώσει παλιότερα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ πριν λίγες μέρες αποκάλεσε ξανά ηλίθιο τον Ντόναλντ Τραμπ στα social media.

ΗΠΑ: Ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο τα κρούσματα κορωνοϊού

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο σήμερα, την ώρα που το σύνολο των νεκρών από τις επιπτώσεις της νόσου προσεγγίζει τους 90.000, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Οι περισσότερες αμερικανικές πολιτείες κατέγραψαν πτώση στα νέα κρούσματα την εβδομάδα που τελείωσε την 17η Μαΐου, με μονάχα 13 πολιτείες να βλέπουν αύξηση των μολύνσεων σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, κατέδειξε ξεχωριστή ανάλυση του Reuters.

Το Τενεσί είχε τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξηση με 33%. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Λουιζιάνα αυξήθηκε κατά 25% και το Τέξας κατέγραψε αύξηση 22% στα κρούσματα, σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου, σύμφωνα με την ανάλυση του Reuters των δεδομένων του COVID Tracking Project, μιας εθελοντικής προσπάθειας για την καταγραφή της πανδημίας.

Σε εθνικό επίπεδο, τα νέα κρούσματα μειώθηκαν κατά 8% την τελευταία εβδομάδα, χάρη στην πτώση των αριθμών στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ. Η Ουάσινγκτον κατέγραψε πτώση 32% έπειτα από εβδομάδες ανόδου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM