Φοιτητής διέρρηξε μουσείο για να βγάλει σέλφι με τους δεινόσαυρους - Έκλεψε και ένα καπέλο

Φοιτητής διέρρηξε μουσείο για να βγάλει σέλφι με τους δεινόσαυρους - Έκλεψε και ένα καπέλο Facebook Twitter
0

Οι αρχές της Αυστραλίας συνέλαβε έναν φοιτητή, ο οποίος παραβίασε το παράθυρο κλειστού μουσείου, μπήκε μέσα και έβγαλε σέλφι δίπλα σε εκθέματα δεινοσαύρων ενώ φεύγοντας έκλεψε επίσης ένα καπέλο.

Η αστυνομία απήγγειλε σήμερα κατηγορίες εις βάρος ενός 25χρονου Γερμανού, ο οποίος παραβίασε το παράθυρο ενός κλειστού μουσείου στο Σίδνεϊ, χρησιμοποιώντας σκαλωσιές και, όπως φάνηκε από πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, έβγαλε σέλφι δίπλα σε εκθέματα δεινοσαύρων.

Φοιτητής διέρρηξε μουσείο για να βγάλει σέλφι με τους δεινόσαυρους - Έκλεψε και ένα καπέλο Facebook Twitter

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε ότι ο Πάουλ Κιν μπήκε στο Μουσείο της Αυστραλίας στις 10 Μαΐου γύρω στη 01:00 πμ τοπική ώρα και επί 40 λεπτά περιεργαζόταν τα εκθέματα.

«Έβγαλε κάποιες σέλφι με κάποια από τα εκθέματα. Επίσης έκλεψε ένα καπέλο και ένα έκθεμα από τον τοίχο προτού φύγει», είπε στους δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ ο Σον Χίνεϊ, ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

 

Ο 25χρονος φοιτητής εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή ενός καπέλου καουμπόι και ενός έργου τέχνης. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση να παραδώσει το διαβατήριό του.

Το Μουσείο της Αυστραλίας, που είναι το παλαιότερο της χώρας, ήταν κλειστό για το κοινό από τον Αύγουστο του 2019 γιατί βρισκόταν υπό ανακαίνιση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM