Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ισπανία ξεπέρασαν τους 10.000

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ισπανία ξεπέρασαν τους 10.000 Facebook Twitter
0

Πάνω από 10.000 νεκρούς μετρά η Ισπανία σήμερα από τον κορωνοϊό , σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, σημειώνοντας αύξηση 950 θανάτων μέσα σε 24 ώρες.

Μέχρι σήμερα, ο δραματικός αριθμός των νεκρών στην Ισπανία αποτελεί την υψηλότερη ημερήσια αύξηση θανάτων που σημειώθηκε παγκοσμίως. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της χώρας αυξήθηκε σε 110.238, από 102.136, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Η Ισπανία έχει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό θανάτων πίσω από την Ιταλία. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα συνολικά στοιχεία για 10.003 νεκρούς, 110.238 κρούσματα και 54.113 ασθενείς που νοσηλεύονται.Ωστόσο η αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων συνεχίζει να επιβραδύνεται στην Ισπανία, σημειώνουν οι αρχές.

Η χώρα εισέρχεται τώρα στην τρίτη εβδομάδα lockdown. Σύμφωνα με τους κανονισμούς έκτακτης ανάγκης της Ισπανίας, επιτρέπεται στους κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους μόνο για να αγοράσουν τρόφιμα, για ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή αν εργάζονται σε ζωτικής σημασίας βιομηχανίες.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ