Βρετανία: Θετικός στον κορωνοϊό προσωπικός βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Θετικός στον κορωνοϊό προσωπικός βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό προσωπικός βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ
0

Παραμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο φόβος του κορωνοϊού καθώς προσωπικός βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε θετικός.

Η είδηση ότι μέλος του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αποκαλύπτεται μερικές μέρες μετά την πληροφορία ότι και ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός.

Μέλος του προσωπικού που βρίσκεται σε στενή σχέση με τη βασίλισσα, καθώς μεταξύ άλλων βγάζει βόλτα τα σκυλιά της, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το Variety.

Ο εργαζόμενος βρίσκεται στις υπηρεσίες της βασίλισσας τα τελευταία έξι χρόνια και το 2019 πήρε προαγωγή. Στα νέα του καθήκοντα είναι να παρέχει τα γεύματα στη βασίλισσα αλλά και να διαχειρίζεται την αλληλογραφία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο εργαζόμενος έχει καθημερινή επαφή μαζί της. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει πότε διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Η βασίλισσα, η οποία έχει μετακομίσει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και πλέον μένει στο κάστρο των Γουίντσορ από τις 19 Μαρτίου, έχει μειώσει σημαντικά τον αριθμό των ατόμων που την πλησιάζουν τις τελευταίες ημέρες, με τα περισσότερα μέλη της βασιλικής υπηρεσίας που εργάζονταν στο Μπάκιγχαμ, στο Γουίντσορ και το Σάντρινγκαμ να δουλεύουν πλέον από το σπίτι.

Παρά τα μέτρα προφύλαξης για την προστασία της βασίλισσας, το παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε το βράδυ του Σαββάτου ότι η μονάρχης είναι «καλά στην υγεία της» και ότι το παλάτι ακολουθεί «όλες τις συμβουλές των ειδικών».

Πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό, είδε τη βασίλισσα μετά τις 10 Μαρτίου, όταν βρέθηκε απέναντι από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό- ο οποίος επίσης είναι θετικός στον κορωνοϊό- σε φιλανθρωπικό γκαλά.

Την ίδια ώρα στη Βρετανία συνεχίζει να καλπάζει ο κορωνοϊός με 1.228 νεκρούς.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ