Βρετανία: 21 ετών το νεότερο θύμα του κορωνοϊού χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας

Βρετανία: 21 ετών το νεότερο θύμα του κορωνοϊού χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας Facebook Twitter
Βρετανία: 21 ετών το νεότερο θύμα του κορωνοϊού χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας (EPA)
3

Μία 21χρονη κοπέλα θεωρείται ότι είναι το νεότερο θύμα του κορωνοϊού χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας, στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το SkyNews που μετέδωσε την είδηση, η νεαρή θεωρείται ότι είναι το νεότερο άτομο στη Βρετανία χωρίς προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα, που πέθανε από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για την Chloe Middleton, από το High Wycombe του Μπάκινγκχάμσαϊρ, που πέθανε στις 21 Μαρτίου από κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το Sky News, η μητέρα της, Diane Middleton, σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε «Σε όλους εκεί έξω που νομίζετε ότι είναι απλά ένας ιός, παρακαλώ σκεφτείτε το ξανά. Μιλώ από προσωπική εμπειρία: ο αποκαλούμενος ιός κόστισε τη ζωή της 21χρονης κόρης μου.»

Η θεία της, η Emily Mistry, δήλωσε ότι η Chloe δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας». «Η όμορφη, καλή μου Χλόη, πέθανε από κορωνοϊό.

Δεν είχε καμιά υποκείμενη νόσο. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα περνούν τον πιο αδιανόητο πόνο.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, και ένα 18χρονο αγόρι πέθανε από τον ιό στη Βρετανία, αλλά αντιμετώπιζε σημαντικά υποκείμενα προβλήματα υγείας, όπως επισήμανε ο καθηγητής Kiran Patel, Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Coventry και του Warwickshire NHS Trust.

Η είδηση κάνει τον γύρο της Βρετανίας, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία ακόμα επίσημη αναφορά για θέμα.

Με πληροφορίες του SkyNews

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM
Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

Διεθνή / Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

«Αν ήξερα ή αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή, φυσικά θα απολογούμουν. Όμως δεν ήμουν ούτε συνένοχος ούτε ενήμερος για όσα έκανε» υποστήριξε στην πρώτη συνέντευξή του μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια