Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο -Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο -Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες Facebook Twitter
Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο (Πηγή φωτό SkyNews)
0

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο Streatham, στα νότια της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για περιστατικό σχετικό με την τρομοκρατία. 

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα, ενώ χαρακτήρισε το περιστατικό ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία. Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την επίθεση με μαχαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τρεις πυροβολισμούς, σύμφωνα με το BBC. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που δέχθηκε τα αστυνομικά πυρά είχε δεμένο κάποιου είδους αντικείμενο στο στήθος του, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

«Ένας άνδρας πυροβολήθηκε από ένοπλους αστυνομικούς στο Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί. Οι συνθήκες αξιολογούνται. Το συμβάν έχει χαρακτηριστεί ως σχετικό με την τρομοκρατία», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η Μητροπολιτική Αστυνομία. 

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ελικόπτερα και ασθενοφόρα. 


Πληροφορίες που μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Sky News, Μαρκ Γουάιτ, κάνουν λόγο για τρεις ανθρώπους που μαχαιρώθηκαν, αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM