ΗΠΑ: Γιούχαραν την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο στη Βαλτιμόρη

ΗΠΑ: Γιούχαραν την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο στη Βαλτιμόρη Facebook Twitter
0

Εχθρική υποδοχή επεφύλαξαν στην Μελάνια Τραμπ, παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση στη Βαλτιμόρη την Τρίτη, γιουχάροντας την όταν ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό. 

Οι συνεχείς αποδοκιμασίες, που κάλυπταν τα λεγόμενά της και διακόπτονταν από λίγες επευφημίες, είναι η τελευταία από τις αρνητικές υποδοχές που επιφυλάχθηκαν για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις.Οπαδοί του μπέιζμπολ αποδοκίμασαν τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε έναν αγώνα στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε δεκτός με ανάμικτες επευφημίες και αποδοκιμασίες σε αγώνες πολεμικών τεχνών στη Νέα Υόρκη. Και οι τρεις πόλεις ψηφίζουν κατά παράδοση Δημοκρατικούς.

Η πρώτη κυρία μίλησε για την εξάρτηση από τα οπιοειδή στο B'More Youth Summit που οργανώθηκε από την DEA (υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών) και το Ίδρυμα Νεολαίας Μαρκ Γουόλμπεργκ, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο ηθοποιός.

«Γεια σε όλους», είπε η Μελάνια ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, λέγοντας: «Σας εύχομαι καλές Ευχαριστίες. Ο Θεός να ευλογεί εσάς, τις οικογένειές σας και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Ο Τραμπ δεν έχει πολλούς φίλους στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που το καλοκαίρι την χαρακτήρισε «αηδιαστική» και «γεμάτη με αρουραίους», στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημοκρατικό βουλευτή Ελάιτζα Κάμινγκς ο οποίος ήταν από τους σκληρότερους επικριτές της πολιτικής του. Ο Κάμινγκς, που εκλεγόταν στη Βαλτιμόρη, πέθανε τον Οκτώβριο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ