Εκκλησία στο Μεξικό αποκάλυψε άγαλμα του «μωρού Ιησού» και έγινε αμέσως viral για τους λάθος λόγους

Εκκλησία στο Μεξικό αποκάλυψε άγαλμα του «μωρού Ιησού» και έγινε αμέσως viral για τους λάθος λόγους Facebook Twitter
1

Μία εκκλησία στο Μεξικό αποκάλυψε ένα τεράστιο άγαλμα του Ιησού σε βρεφική ηλικία που έγινε viral για την ομοιότητά του με πασίγνωστους καλλιτέχνες.

Το γλυπτό, έχει ύψος 6,7 μέτρων και ζυγίζει 900 κιλά, με τον Guardian να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ρεκόρ στην κατηγορία «Ιησούς μωρό». Ο γλύπτης Ρόμαν Σαλβαδόρ φιλοτέχνησε το έργο για λογαριασμό μιας εκκλησίας στην Γουαδελούπη, κατά παραγγελία του ιερέα Ουμπέρτο Ροντρίγκεζ.

«Υπάρχει ένας χώρος 7,9 μέτρων μεταξύ του δαπέδου και της οροφής και παρήγγειλα ένα άγαλμα 6,7 μέτρων, αλλά ποτέ δεν σκόπευα να φτιάξουμε το μεγαλύτερο μωρό Ιησού στον κόσμο», δήλωσε ο ιερέας στο European News. Ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει την οφθαλμοφανή ομοιότητα του με τον Φιλ Κόλινς που προκάλεσε «ντόμινο» αναρτήσεων στο Twitter, με το άγαλμα να γίνεται viral στο διαδίκτυο και να απασχολεί τον διεθνή Τύπο.

Εκτός όμως από τον Κόλινς, αρκετοί παρατήρησαν πως το άγαλμα θυμίζει αρκετά και τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο Ροντρίγκεζ, ιερέας της ενορίας του ναού των Θεοφανίων, είπε ότι επικοινώνησε με τα Guinness World Records ώστε να αναγνωρίσουν το νέο ρεκόρ, αφού ως τώρα το μεγαλύτερο άγαλμα σε αυτή την κατηγορία ήταν ένα γλυπτό ύψους 4,8 μέτρων και βάρους 299 κιλών.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια