Ο Λούις το κοάλα συνάντησε τη γυναίκα που το έσωσε

Ο Λούις το κοάλα συνάντησε τη γυναίκα που το έσωσε Facebook Twitter
0

Τον Λούις, το κοάλα που την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τις φλόγες στην Αυστραλία, συνάντησε η γυναίκα που το έσωσε

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Nine News Australia, η γυναίκα που έσωσε το κοάλα από τις φλόγες, επισκέφθηκε το κέντρο όπου αυτό αναρρώνει. «Πήγαινε κατευθείαν προς τις φλόγες. Βγήκα από το αυτοκίνητο και έτρεξα προς το μέρος του» ανέφερε η Toni Doherty, που τύλιξε το κοάλα με την μπλούζα της και έριξε νερό στη γούνα του σώζοντας το από βέβαια θάνατο. Την Τετάρτη, η Toni Doherty επισκέφθηκε το κοάλα στο Port Macquarie Hospital όπου νοσηλεύεται. Στο ζώο η Doherty έδωσε το όνομα Λούις προς τιμώντας έτσι ένα από τα επτά εγγόνια της. 

Ο Λούις φέρει σοβαρά εγκαύματα στα άκρα του, στη γούνα του και στη μύτη του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του νύχτας στο νοσοκομείο του χορηγήθηκαν πολλά υγρά, ενώ τα πόδια του τυλίχθηκαν με γάζες. Σήμερα ξεκίνησε να τρέφεται. Η Doherty αναφέρει πως δεν έκανε δεύτερες σκέψεις όταν είδε το κοάλα να κατευθύνεται προς τις φλόγες. «Απλά ένστικτο», δήλωσε όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πράξη της προσθέτοντας πως αν παρέμενε στο δέντρο θα πέθαινε. 

 

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του σταθμού μόνο στην περιοχή του Port Macquarie το 30% του φυσικού περιβάλλοντος των κοάλα έχει καεί. Ο Λούις ωστόσο παραμένει ένα από τα τυχερά κοάλα καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει πίσω στην φύση. 

Με πληροφορίες από Nine News Australia

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ