Ερντογάν: Όταν βρούμε φυσικό αέριο, θα στέκονται ουρές στην πόρτα μας

Ερντογάν: Όταν βρούμε φυσικό αέριο, θα στέκονται ουρές στην πόρτα μας Facebook Twitter
1

«Όταν βρούμε φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτοί που μιλούν ενάντια στην χώρα μας θα στέκονται ουρές μπροστά στην πόρτα μας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι «ενέργεια σημαίνει δύναμη».

Σε ομιλία του στην Ρίζε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sigmalive, ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε ότι το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) σε όλα τα θέματα, από την τρομοκρατία μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο, δεν στηρίζει τη χώρα και το έθνος του αλλά τους απέναντι.

«Το πρόσωπο που είναι επικεφαλής του CHP ας μιλά όσο θέλει με το στόμα των Ελληνοκυπρίων, εμείς θα φέρουμε εις πέρας αυτή τη δουλειά. Με την άδεια και τη βοήθεια του Αλλάχ, όταν βρούμε φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτοί που μιλούν ενάντια στη χώρα μας θα στέκονται ουρές μπροστά στην πόρτα μας. Επειδή η ενέργεια σημαίνει δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Για άλλη μια φορά αποκάλυψαν τον χαρακτήρα τους στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου. Γνωρίζετε ότι και προηγουμένως, δήθεν για το κόστος των πλοίων μας και των δραστηριοτήτων μας, έφεραν το ίδιο θέμα στη Βουλή.

Δεν δίστασαν να συκοφαντήσουν τη χώρα τους για να γίνουν πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες. Ασφαλώς εμείς δεν δώσαμε σημασία», πρόσθεσε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη πως όταν η Τουρκία ξεκίνησε δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο, εναντίον της στράφηκαν χώρες που είχαν λογαριασμούς στην περιοχή, προσθέτοντας πως «σε αυτό τον εχθρικό κλοιό προστέθηκε και η ΕΕ δίπλα στους Ε/κ».

«Τα κατηγορώ και οι απειλές είναι πολλά και φτηνά. Ασφαλώς δεν τα αφήσαμε αναπάντητα, δεν αφήσαμε τον αγώνα ούτε στιγμή. Σε βαθμό που έφτασαν στιγμές που τα πλοία πέρασαν δίπλα -δίπλα. Παρόλα αυτά δεν υποχωρήσαμε ποτέ και συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε τα δικά μας σχέδια», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Με πληροφορίες από sigmalive

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια