Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter
0

Ο Ματέο Σαλβίνι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε τουριστικό θέρετρο που διοργανώνει beach party και, φορώντας το μαγιό του, ανέλαβε για λίγο χρέη DJ παίζοντας μουσική. 

Ο πρόεδρος της Λέγκας του Βορρά, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το θέρετρο Papeete Beach, στη βόρεια αδριατική ριβιέρα και, όπως σχολιάζουν οι επικριτές του, φρόντισε να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά. Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, που δέχεται σφοδρή κριτική εντός και εκτός συνόρων για τη στάση του απέναντι στην προσφυγική κρίση και τις μεταναστευτικές ροές, φωτογραφήθηκε με λουόμενους και ήπιε αρκετά μοχίτο αλλά, όπως σχολιάζει ο ιστότοπος Politico, δεν κάνει ακριβώς διακοπές.

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter

«Αν και σε μικρή ανάπαυλα, κατάφερε να διοργανώσει μια διαμαρτυρία και μερικές συνεντεύξεις τύπου για να επιτεθεί στις Βρυξέλλες και στους κυβερνητικούς εταίρους των Πέντε Αστέρων, πρόλαβε να προσβάλει έναν ρεπόρτερ που μαγνητοσκόπησε τον έφηβο γιο του να καβαλά ένα αστυνομικό τζετ σκι και επιτέθηκε στην κοινότητα των Ρομά, επειδή μία γυναίκα που μένει σε καταυλισμό στο Μιλάνο είπε ότι του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι», υπογραμμίζει το Politico. 

«Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, ο Σαλβίνι παραμένει σε μία αέναη καμπάνια. Οι επικριτές του τον κατηγορούν ότι ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε τηλεοπτικά σόου παρά στο γραφείο του, αλλά η στρατηγική του φαίνεται να έχει αποτελέσματα καθώς στις δημοσκοπήσεις η Λέγκα έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της από τις εκλογές του 2018 και πλέον φαίνεται να συγκεντρώνει το 38%». 

Ιταλία: Ο Σαλβίνι "DJ" - Έπαιξε μουσική σε beach party Facebook Twitter

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Σάλβινι - που όπως φαίνεται δεν χάνει ευκαιρία για δημόσιες εμφανίσεις - συμμετείχε στο πάρτι και χόρεψε με άλλους υπόλοιπους παραθεριστές ενώ, κάποια στιγμή, το πλήθος τραγούδησε και τον ιταλικό εθνικό ύμνο. Οι εικόνες θύμισαν σε κάποιους πως ο Σαλβίνι είχε κάνει και στο παρελθόν τον dj, σε αντίστοιχο πάρτι το 2016. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM