ΗΠΑ: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε σε λακκούβα με λάσπη και τον έσωσαν οι σκύλοι του

ΗΠΑ: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε σε λακκούβα με λάσπη και τον έσωσαν οι σκύλοι του Facebook Twitter
0

Την ζωή ενός άντρα από το Μέριλαντ, που βυθίστηκε μέχρι τα γόνατα σε λακκούβα με λάσπη, κατάφεραν να σώσουν οι δυο σκύλοι που είχε μαζί του.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής του Μέριλαντ, κοντά στον ποταμό Πότομακ, όπου ένας 87χρονος «βρέθηκε κολλημένος σε λάσπη» αλλά χάρη στην άμεση αντίδραση των σκύλων του, κατάφερε να σωθεί. 

ΗΠΑ: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε σε λακκούβα με λάσπη και τον έσωσαν οι σκύλοι του Facebook Twitter

Βλέποντας τον ιδιοκτήτη τους να φωνάζει απελπισμένος για βοήθεια, οι δυο σκύλοι έφυγαν από κοντά του προκειμένου να ειδοποιήσουν κάποιον, συναντώντας τελικά περίπου 40 μέτρα μακριά έναν ποδηλάτη. Τα ζώα άρχισαν να του γαβγίζουν έντονα και τότε ο ποδηλάτης άκουσε τις φωνές και κατευθύνθηκε προς το μέρος που τον οδηγούσαν.

Εκεί βρήκε τον ηλικιωμένο, μένοντας μαζί του μέχρι να έρθουν τα σωστικά συνεργεία και να τον απεγκλωβίσουν τελικά σώο και αβλαβή.

Ο 87χρονος φέρεται να μπήκε σε μια δασώδη περιοχή, γεμάτη λάσπη, προκειμένου να βρει ένα ξύλο για να παίξει με τους σκύλους του, όταν ξαφνικά άρχισε να βυθίζεται σε μια λακκούβα μέχρι τα γόνατα. Προσπάθησε να βγει, αλλά οι κινήσεις του απλώς έκαναν την κατάσταση χειρότερη, και τότε άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Με πληροφορίες από The Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την επίλυση του Κυπριακού από την συμμετοχή στην ΕΕ»

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ