LIVE!

ΗΠΑ: Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
0

Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, ταρακούνησε τη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ την Πέμπτη. 

Ο σεισμός εκδηλώθηκε κοντά στην πόλη Ριτζκρεστ, που απέχει 320 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες, όπως έγινε γνωστό από το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.

Ο σεισμός ήταν ρηχός, καθώς είχε βάθος μόλις 8,7 χιλιόμετρα. Καταγράφηκε στις 10.33, τοπική ώρα και έγινε αισθητός σε μεγάλη απόσταση, μέχρι και το Λος Άντζελες, ενώ ακολούθησαν πολλοί μικρότεροι μετασεισμοί.

Η Καλιφόρνια βρίσκεται πάνω στο αποκαλούμενο Δαχτυλίδι της Φωτιάς του Ειρηνικού και οι σεισμοί αποτελούν συχνό φαινόμενο στην περιοχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters / AFP

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Η Κύπρος δεν συμμετέχει ούτε προτίθεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση»

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Κύπρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτα κράτη, εξασφαλίζοντας σημαντική βοήθεια
THE LIFO TEAM