Βρετανία: Το κόμμα του Brexit θα προσφύγει κατά του εκλογικού αποτελέσματος στο Πέτερμποροου

Βρετανία: Το κόμμα του Brexit θα προσφύγει κατά του εκλογικού αποτελέσματος στο Πέτερμποροου Facebook Twitter
EPA
0

Την πρόθεση του κόμματος του Brexit να προσφύγει κατά του αποτελέσματος της επαναληπτικής εκλογής που έγινε στο Πέτερμποροου, στις αρχές του μήνα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του, Νάιτζελ Φαράτζ.

Το κόμμα του Brexit, έχασε στην επαναληπτική ψηφοφορία την έδρα από το κόμμα των Εργατικών για μόλις 683 ψήφους (εκλέχθηκε η υποψήφια των Εργατικών Λίζα Φορμπς και δεύτερος κατέληξε ο Μάικ Γκριν του κόμματος του Brexit), και τώρα το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι υπήρξαν καταχρήσεις στις επιστολικές ψήφους που πρέπει να διερευνηθούν.

«Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το Πέτερμποροου. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι ανοιχτό στη διαφθορά, τον εκφοβισμό, τη δωροδοκία, την κατάχρηση σε όλα τα επίπεδα» είπε ο Φαράτζ.

Το κόμμα του σκοπεύει να υποβάλλει αίτημα που επιτρέπει την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος για λόγους λαθών ή διαφθοράς, που σχετίζονται με την ψηφοφορία.

Οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν πέντε διαμαρτυρίες που σχετίζονται με την επαναληπτική εκλογή του Πέτερμπόροου, και ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν παρατυπίες σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο, το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι απαιτείται πλήρης διερεύνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ