Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στο Μεξικό

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Δεκάδες είναι οι νεκροί και οι τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στο Μεξικό. 

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το  λεωφορείο που τους μετέφερε συγκρούστηκε με φορτηγό σε τμήμα του οδικού δικτύου στη νοτιοανατολική Πολιτεία Βερακρούς του Μεξικού, δήλωσε πολιτειακός αξιωματούχος και μετέδωσαν μεξικανικά ΜΜΕ. 

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα προς την Τούστλα Γκουτιέρες, στη νότια Πολιτεία Τσιάπας, όταν έγινε το δυστύχημα.

Ο Χερμάν Αρένα, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στην πόλη Μαλτράτα, όπου έγινε το δυστύχημα, ενημέρωσε επικαλούμενος την Πολιτική Προστασία ότι 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Φωτογραφίες και βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν τα δύο οχήματα τυλιγμένα στις φλόγες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM