Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα

Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα Facebook Twitter
0

Πως ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα στο «νότιο Αιγαίο» μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή σε τηλεγράφημά του,

Το Anadolu δημοσίευσε και βίντεο που υποστηρίζει πως προέρχεται από τις κάμερες του τουρκικού πλοίου ενώ λέει ότι την παρενόχληση έκανε η πυραυλάκατος Κρυσταλλίδης.

 

Κατά το τουρκικό τηλεγράφημα, η πυραυλάκατος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα Μπουργκάζαντά σε διεθνή ύδατα στο νότιο Αιγαίο.

«Η ελληνική πυραυλάκατος προσέγγισε την τουρκική κορβέτα στα 200 μέτρα από την αριστερή πλευρά, αλλά αναγκάστηκε τελικά να απομακρυνθεί από την περιοχή μετά τις προειδοποιήσεις ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» σχολιάζει το πρακτορείο.

Από την Αθήνα οι πηγές αμφισβητούν το βίντεο και σημειώνουν πως δεν είναι γνωστή η  ημερομηνία του βίντεο και πως δεν αποδεικνύεται  αν το περιστατικό συνέβη όντως στο Αιγαίο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ