Βρετανία: Η Ανεξάρτητη Ομάδα αιτήθηκε να αναγνωριστεί ως κόμμα

Βρετανία: Η Ανεξάρτητη Ομάδα αιτήθηκε να αναγνωριστεί ως κόμμα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Ανεξάρτητη Ομάδα των βουλευτών, που είχαν αποχωρήσει από το Εργατικό και το Συντηρητικό κόμμα, υπέβαλαν αίτηση για να την αναγνώρισή τους ως πολιτικού κόμματος.

Το νέο κόμμα θα ονομάζεται Change UK - The Independent Group.

Προσωρινή επικεφαλής του κόμματος θα είναι η πρώην βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος Χάιντι 'Αλεν.

Όπως δήλωσε, πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα της ομάδας να γίνει ένα ολοκληρωμένο πολιτικό κόμμα και εξέφρασε ικανοποίηση για την επιλογή να αποτελέσει την μεταβατική ηγέτιδα.

«Εάν πρόκειται να φέρουμε σε πέρας την φιλοδοξία μας να αλλάξουμε την πολιτική προς το καλύτερο, είναι σημαντικό να προσελκύσουμε την υποστήριξη των πολιτών από κάθε περίσταση της ζωής, κάθε πολιτικό υπόβαθρο» είπε.

 

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο επτά βουλευτές του Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσαν την παραίτησή τους αφήνοντας σκληρές αιχμές ενάντια στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Λίγες μέρες μετά τρεις γυναίκες βουλευτές των Τόρις, που τάσσονταν υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από το Συντηρητικό Κόμμα.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM