Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεκρά τα μέλη της μπάντας Her's - Σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Νεκρά τα μέλη της μπάντας Her's - Σκοτώθηκαν σε τροχαίο Facebook Twitter
0

Τα δύο μέλη του μουσικού συγκροτήματος Her's σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρείας. 

Ο Stephen Fitzpatrick και ο Audun Laading, πραγματοποιούσαν περιοδεία στις ΗΠΑ.

Το τροχαίο έγινε όταν το σχήμα, συνοδευόμενο από τον tour manager της περιοδείας, ταξίδευε με προορισμό τη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια το πρωί της Τετάρτης. 

Στο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο tour manager του συγκροτήματος από το Λίβερπουλ, Trevor Engelbrektson.

Μόλις λίγες μέρες πριν οι Her's είχαν εμφανιστεί ζωντανά στο BBC. Οι Her's περιόδευαν για δεύτερη φορά στις ΗΠΑ.

Για την περιοδεία τους, που ακολούθησε την κυκλοφορία του δίσκου τους Invitation to Her's, είχαν προγραμματιστεί 19 συναυλίες. 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Guardian είχε γράψει εγκωμιαστικά σχόλια για τους Her's ενώ είχε εντοπίσει επιρροές στον ήχο τους από τους Everything But the Girl, τους πρώιμους Aztec Camera και τους Smiths.

Η δισκογραφική τους εταιρεία Heist on Hit περιέγραψε τους Her's σαν μια από τις πιο αγαπημένες και ανερχόμενες μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου. 

«Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι. Η ενέργειά τους, η ζωηρότητά τους και το ταλέντο τους καθόρισαν την εταιρείας μας. Ήταν ζεστοί άνθρωποι, ευγενικοί και αστείοι», ανέφερε σε δήλωσή της η δισκογραφική εταιρεία. 

Η Heist on Hit έγραψε ακόμα οι επισκέψεις των Her's στα γραφεία της ήταν μια αναζωογονητική εμπειρία, ενώ τα μέλη του σχήματος είχαν αναπτύξει μεταξύ τους μια αδελφική αγάπη. 

 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ