Ένας μικρός μαθητής ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σχολείο του Όσλο

Ένας μικρός μαθητής ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σχολείο του Όσλο Facebook Twitter
0

Ένας μικρός μαθητής ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σχολείο στο Όσλο, νωρίτερα την Τρίτη.

Η αστυνομία του Όσλο ανακοίνωσε στο Twitter ότι έστειλε περιπολικά στο σχολείο του Μπρίνσενγκ περίπου στις 08:30 το πρωί εξαιτίας ενός περιστατικού «βίας και μιας απειλητικής κατάστασης».

Ένας μικρός μαθητής απειλούσε έναν εργαζόμενο με ένα μαχαίρι ψωμιού, όπως αποδείχθηκε τελικά. Ο δράστης, που περιγράφεται ως πολύ μικρός σε ηλικία, τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τέσσερις εργαζόμενοι στο σχολείο αυτό, που βρίσκεται στο ανατολικό Όσλο, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Dagbladet, έχουν υποστεί τραύματα από δαγκωματιές, ενώ ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί με ένα πιρούνι.

Ο Σβεν Κρίστιαν Λάι της αστυνομίας του Όσλο επεσήμανε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. «Έχει συλληφθεί ένα πολύ μικρό αγόρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο για την τάξη στην οποία φοιτά. Συνελήφθη μέσα στο σχολείο», επεσήμανε.

Όπως είχε ανακοινώσει η αστυνομία νωρίτερα την Τρίτη, ο μαθητής τραυμάτισε σήμερα ελαφρά έναν καθηγητή και τρία ακόμη μέλη του προσωπικού ενός σχολείου στο Όσλο.


Το αγόρι, που φοιτά στο σχολείο αυτό, συνελήφθη μετά τις καταγγελίες ότι επιτέθηκε εναντίον του προσωπικού με ένα μαχαίρι. Προς το παρόν το κίνητρό του δεν είναι γνωστό, όμως σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από έναν διαπληκτισμό στο διάλειμμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP /Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM