21χρονος πέθανε από φέρετρο σε «στοιχειωμένο σπίτι» ενός λούνα-παρκ στο Χονγκ Κονγκ

21χρονος πέθανε από φέρετρο σε «στοιχειωμένο σπίτι» ενός λούνα-παρκ στο Χονγκ Κονγκ Facebook Twitter
1

Ένας 21χρονος πέθανε καθώς φέρεται να χτυπήθηκε από ένα μηχανικό αντικείμενο ενώ περπατούσε μέσα σε ένα «στοιχειωμένο σπίτι» σε λούνα-παρκ στο Χονγκ Κονγκ.


Ο νεαρός βρέθηκε αναίσθητος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο «Buried Alive» στο Ocean Park.


Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο πως ήταν νεκρός, δήλωσε η αστυνομία.


Οι υπάλληλοι του πάρκου λένε ότι είχε εισέλθει σε μια περιοχή στην οποία δεν επιτρεπόταν με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από ένα φέρετρο.


Η διαδρομή είναι μέρος του ετήσιου «Halloween Fest» του ψυχαγωγικού πάρκου, και διαφημίζεται στους επισκέπτες ως «εμπειρία που θα σας κάνει να νιώσετε πώς είναι να θάβεστε ζωντανοί»


Η αστυνομία ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η διαδρομή έχει κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο των αρχών.

Με πληροφoρίες από BBC

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια