Επίθεση ενόπλων εναντίον του προξενείου της Κίνας στο Καράτσι

Επίθεση ενόπλων εναντίον του προξενείου της Κίνας στο Καράτσι Facebook Twitter
0

Μια ισχυρή έκρηξη και ανταλλαγές πυρών σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην περιοχή όπου βρίσκεται το προξενείο της Κίνας στο Καράτσι, τη μεγαλούπολη στο νότιο τμήμα του Πακιστάν όπου βρίσκεται ένα λιμάνι στρατηγικής σημασίας, σύμφωνα με τηλεοπτικά δίκτυα.

Δύο πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας του Πακιστάν δήλωσαν ότι ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του κινεζικού προξενείου.

Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο Geo μετέδωσε πλάνα στα οποία εικονίζεται μια στήλη πυκνού καπνού να υψώνεται μετά την έκρηξη. Το ίδιο και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα του Πακιστάν μετέδωσαν πως ακούγονται ανταλλαγές πυρών στην περιοχή του προξενείου.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ