Στη Λεμεσό απαγόρευσαν να ντύνεσαι La Casa De Papel στο Kαρναβάλι

Στη Λεμεσό απαγόρευσαν να ντύνεσαι La Casa De Papel στο Kαρναβάλι Facebook Twitter
0

Αν για φέτος είχατε σκοπό να κάνετε παρέλαση στο καρναβάλι φορώντας κόκκινη φόρμα και μάσκα με έμπνευση από το «La Casa De Papel», κάντε το, αλλά όχι στη Λεμεσό, γιατί η στολή εκεί μόλις απαγορεύθηκε.

Το δημοφιλές θέμα La Casa De Papel δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή, στη φετινή καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό με τις αρχές να επικαλούνται λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι δηλώσεις για το καρναβάλι ξεκινούν τώρα, αλλά διευκρινίζεται ότι το θέμα La Casa De Papel δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, ο Δήμος Λεμεσού επικαλείται λόγους ασφαλείας για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου θέματος, και συγκεκριμένα λόγω της μορφής της στολής, με την οποία κρύβεται από μάσκα το πρόσωπο του καρναβαλιστή.

Ένας άλλος λόγος για τον αποκλεισμό, αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές θέμα και καθώς οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες αποσκοπούν στο να διατηρήσουν τον αριθμό των καρναβαλιστών μέχρι τα 500 άτομα σε κάθε ομάδα, η συγκεκριμένη αμφίεση θεωρείται ότι θα μπορούσε να προσελκύσει πολύ περισσότερα άτομα γεγονός που θα οδηγούσε στην παραβίαση του συγκεκριμένου κανονισμού που έχει θέσει ο Δήμος Λεμεσού.

Τονίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση ότι «την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παρέβησαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου του 2018».

Επισημαίνεται καταληκτικά ότι «όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη μεγάλη παρέλαση, καλούνται να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ