Ο ηρωικός σκύλος που πέθανε προστατεύοντας την οικογένειά του από επίθεση αρκούδας

Ο ηρωικός σκύλος που πέθανε προστατεύοντας την οικογένειά του από επίθεση αρκούδας Facebook Twitter
0

Ηρωικά πέθανε ένας κατοικίδιος σκύλος που θέλησε να προστατεύσει την οικογένειά του από μια αρκούδα, η οποία εισέβαλε στο σπίτι τους στη Νότια Καρολίνα. 

Ο Pickles, που ζύγιζε λίγο παραπάνω από 2 κιλά, κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή της αρκούδας με το γάβγισμά του και τελικά να την οδηγήσει εκτός σπιτιού, μακριά από την οικογένεια. 

Δυστυχώς όμως η αρκούδα επιτέθηκε και σκότωσε τον μικρόσωμο πλην πολύ θαρραλέο σκύλο, κάτι που, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, μπορεί να κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά τους φάνηκε σαν μια αιωνιότητα. 

Ο ηρωικός σκύλος που πέθανε προστατεύοντας την οικογένειά του από επίθεση αρκούδας Facebook Twitter
Ο ηρωικός σκύλος που πέθανε προστατεύοντας την οικογένειά του από επίθεση αρκούδας Facebook Twitter

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήθελα να βγω έξω και να ορμήξω στην αρκούδα για να σώσω τον σκύλο μου. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Άρχισα να ουρλιάζω στα παιδιά μου, "κλείστε τις πόρτες σας, υπάρχει αρκούδα μέσα στο σπίτι"», λέει η Tiffany Merrill. 

Όπως εξηγεί, αν δεν ήταν ο Pickles, μπορεί να είχε πεθάνει και η ίδια. «Ο σκύλος μου βγήκε έξω, άρχισε να γαβγίζει και τράβηξε την προσοχή της αρκούδας εκτός σπιτιού, σώζοντας τη ζωή μου. Ήταν πάντα δίπλα μου. Αν ξενυχτούσα, ξενυχτούσε μαζί μου. Αν ήθελα να πάω κάπου, το ίδιο ήθελε κι αυτός», προσθέτει. 

Η Merrill ελπίζει η ιστορία της να κάνει τον κόσμο πολύ πιο προσεκτικό την επόμενη φορά που θα συναντήσουν μια αρκούδα. «Είναι μακράν πιο επικίνδυνες από όσο νομίζουμε», λέει η ίδια. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM