ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Ο Λευκός Οίκος είναι μια καλολαδωμένη μηχανή», υποστηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ

«Ο Λευκός Οίκος είναι μια καλολαδωμένη μηχανή», υποστηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η αντίληψη πως επικρατεί χάος στον Λευκό Οίκο δεν είναι παρά μια «επινόηση» των Fake News, διαψεύδοντας τα περί παραιτήσεων και απολύσεων.

«Τα Fake News (...) λατρεύουν να μιλούν για χάος στον Λευκό Οίκο ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα χάος, μόνο μια καλολαδωμένη μηχανή, με αντικαταστάσιμα τμήματα», έγραψε στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε κατ' αυτόν τον τρόπο σε ένα άρθρο της εφημερίδας New York Times που υποστήριζε ότι η κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της και σύμβουλός του, ο Τζάρεντ Κούσνερ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση του νομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Ντον ΜακΓκαν, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

«Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση» μ' αυτό, τόνισε, αφού προηγουμένως επιτέθηκε και πάλι στα μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζοντάς τα «εχθρό του λαού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
"Ο Λευκός Οίκος είναι μια καλολαδωμένη μηχανή"Με εβδομαδιαιες απολυσεις στελεχων, νομιζω θα ηταν πολυ αφελης καποιος αν πιστευε την παραπανω δηλωση...