Ζευγάρι Γερμανών εξέδιδε το 9χρονο παιδί του στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Ζευγάρι Γερμανών εξέδιδε το 9χρονο παιδί του στο «σκοτεινό διαδίκτυο» Facebook Twitter
1

Δικαστήριο της νοτιοδυτικής Γερμανίας καταδίκασε σε 12,5 χρόνια φυλάκισης μία 48χρονη γυναίκα, η οποία εξέδιδε τον 9χρονο γιο της στο dark web έναντι αμοιβής.

Στον 39χρονο σύντροφό της επιβλήθηκε, επίσης, ποινή φυλάκισης 12 ετών, με τον ίδιο να παραμένει σε προληπτική κράτηση. 

Οι δυο τους ήταν οι βασικοί ύποπτοι ενός κυκλώματος παιδοφιλίας που δρούσε στην περιοχή του Στάουφεν, κοντά στο Φράιμπουργκ. Στο πλαίσιο της έρευνας έξι ακόμη άτομα συνελήφθησαν, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη καταδικαστεί σε ξεχωριστές δίκες. 

Το ζευγάρι - ονόματι Μπεριν Τ. και Κρίστιαν Τ.- ομολόγησε ότι όχι μόνο εξέδιδε το θύμα σε μία σειρά από άντρες, αλλά πως το κακοποιούσαν και οι ίδιοι, τραβώντας, μάλιστα, τις πράξεις τους σε βίντεο και ανεβάζοντάς τα στο λεγόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο». 

To δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για τις κατηγορίες του βιασμού, της διακεκριμένης σεξουαλικής επίθεσης, του εξαναγκασμού σε πορνεία καθώς και για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο σύντροφος της μητέρας, ο Κρίστιαν Τ. αποκάλυψε ότι τα περιστατικά βιασμού ήταν τουλάχιστον 60, ομολογώντας με κυνισμό πως δεν τα είχε μετρήσει. 

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ένας από τους παιδόφιλους, γνωστός με το προσωνύμιο «Ο Ισπανός» πλήρωσε 10.000 ευρώ για να βιάσει το αγοράκι. Ο ίδιος άντρας καταδικάστηκε σε χωριστή δίκη σε δέκα χρόνια φυλάκισης. 

Το αγόρι ζει πλέον σε ανάδοχη οικογένεια.  

Με πληροφορίες από Deutsche Welle και BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια