Ζευγάρι Γερμανών εξέδιδε το 9χρονο παιδί του στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Ζευγάρι Γερμανών εξέδιδε το 9χρονο παιδί του στο «σκοτεινό διαδίκτυο» Facebook Twitter
1

Δικαστήριο της νοτιοδυτικής Γερμανίας καταδίκασε σε 12,5 χρόνια φυλάκισης μία 48χρονη γυναίκα, η οποία εξέδιδε τον 9χρονο γιο της στο dark web έναντι αμοιβής.

Στον 39χρονο σύντροφό της επιβλήθηκε, επίσης, ποινή φυλάκισης 12 ετών, με τον ίδιο να παραμένει σε προληπτική κράτηση. 

Οι δυο τους ήταν οι βασικοί ύποπτοι ενός κυκλώματος παιδοφιλίας που δρούσε στην περιοχή του Στάουφεν, κοντά στο Φράιμπουργκ. Στο πλαίσιο της έρευνας έξι ακόμη άτομα συνελήφθησαν, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη καταδικαστεί σε ξεχωριστές δίκες. 

Το ζευγάρι - ονόματι Μπεριν Τ. και Κρίστιαν Τ.- ομολόγησε ότι όχι μόνο εξέδιδε το θύμα σε μία σειρά από άντρες, αλλά πως το κακοποιούσαν και οι ίδιοι, τραβώντας, μάλιστα, τις πράξεις τους σε βίντεο και ανεβάζοντάς τα στο λεγόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο». 

To δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για τις κατηγορίες του βιασμού, της διακεκριμένης σεξουαλικής επίθεσης, του εξαναγκασμού σε πορνεία καθώς και για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο σύντροφος της μητέρας, ο Κρίστιαν Τ. αποκάλυψε ότι τα περιστατικά βιασμού ήταν τουλάχιστον 60, ομολογώντας με κυνισμό πως δεν τα είχε μετρήσει. 

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ένας από τους παιδόφιλους, γνωστός με το προσωνύμιο «Ο Ισπανός» πλήρωσε 10.000 ευρώ για να βιάσει το αγοράκι. Ο ίδιος άντρας καταδικάστηκε σε χωριστή δίκη σε δέκα χρόνια φυλάκισης. 

Το αγόρι ζει πλέον σε ανάδοχη οικογένεια.  

Με πληροφορίες από Deutsche Welle και BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: «Ήξερα για τα Στενά του Ορμούζ, όπως και ότι ο Μπιν Λάντεν θα επιτίθετο στους Δίδυμους Πύργους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως στο βιβλίο του, με τίτλο «The America We Deserve», είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΡΑΚ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Mission Accomplished;» - Η θριαμβολογία του 2003 που στοιχειώνει τη σημερινή σύγκρουση με το Ιράν

Η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και η πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν - Με αφορμή τον πόλεμο ΗΠΑ - Ιράν σήμερα, πολλοί αναλυτές βλέπουν ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο συγκρούσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια