Ζευγάρι Αμερικανών νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb και διαπίστωσε ότι στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε κρυφή κάμερα

Ζευγάρι Αμερικανών νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb και διαπίστωσε ότι στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε κρυφή κάμερα Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ διαπίστωσε με τρόμο ότι στο σπίτι που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb στο Λόνγκμποουτ της Φλόριντα υπήρχαν τοποθετημένες κρυφές κάμερες.

Σύμφωνα με το ABC, ο Derek Starnes και η σύζυγός του βρίσκονταν στη δεύτερη μέρα των διακοπών τους όταν υποπτεύτηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ανιχνευτή καπνού που ήταν εγκατεστημένος στην κρεβατοκάμαρά τους.

Τον κατέβασαν από τον ταβάνι και συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα ήταν μία κρυφή κάμερα υψηλής ευκρίνειας που κατέγραφε ήχο και εικόνα από το δωμάτιο.

Το ζευγάρι κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία ερεύνησε το διαμέρισμα και ανακάλυψε μία ακόμη κάμερα σε άλλο μέρος του σπιτιού.

«Κατασχέσαμε σκληρούς δίσκους, υπολογιστές, κάρτες μνήμης SD και οποιαδήποτε συσκευή θα μπορούσε να αποθηκεύσει δεδομένα» δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Bob Bourque. «Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ντόπια θύματα, ή κάποιος σύντροφος που δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπούνταν, και υπάρχουν και όσοι έχουν νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω Airbnb», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον 56χρονο Wayne Νatt για το αδίκημα της ηδονοβλεψίας. O ίδιος υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε τις κάμερες για να μαγνητοσκοπεί σεξουαλικά πάρτι στο σπίτι του αλλά και πως ποτέ δεν κατέγραψε κάποιον χωρίς την θέλησή του.

Ζευγάρι Αμερικανών νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb και διαπίστωσε ότι στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε κρυφή κάμερα Facebook Twitter
Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, Wayne Νatt

Ο Natt νοίκιαζε το σπίτι μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας τα τελευταία δύο χρόνια και είχε περισσότερες από 40 reviews.

Με πληροφορίες από ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM