Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
Doug Mills/The New York Times
0

Η Χόουπ Χικς, μία 28χρονη καλλονή πρώην μοντέλο, αποτελεί και επίσημα την έμπιστη σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με διευρυμένες πλέον ευθύνες στον επικοινωνιακό τομέα του Λευκού Οίκου.

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
EPA

Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητεί έναν νέο διευθυντή επικοινωνίας για να αντικαταστήσει τον αποπεμφθέντα Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος απολύθηκε μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του για ανάρμοστες δηλώσεις του στον Τύπο, η Χικς θα συνεργαστεί με τη γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι ως μία προσωρινή λύση για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή επικοινωνίας.

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
EPA
 

Θεωρητικά ο Λευκός Οίκος στο μεταξύ θα προσπαθεί να βρει έναν μόνιμο αντικαταστάτη του Σκαραμούτσι, αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ενώ η κόρη του Προέδρου έχει προσωπική σχέση με την Χικς.


Η 28χρονη Χικς βρίσκεται από καιρό στην ομάδα της στρατηγικής επικοινωνίας του Τραμπ και είναι ένας από τους πιο έμπιστους και αφοσιωμένους συνεργάτες του προέδρου.

Ξεκίνησε ως γραμματέας Τύπου του Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2015 και το γραφείο της βρίσκεται ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο. Έχει επίσης στενούς δεσμούς με την κόρη του προέδρου Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, που είναι ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Χόουπ Χικς: Η 28χρονη πρώην μοντέλο που αναλαμβάνει διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
EPA

Το όνομα της Χικς είχε προταθεί τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης του Τραμπ για να αναλάβει τη θέση της υπεύθυνης γραμματέως Τύπου, αν και κατά τη χρονική στιγμή εκείνη, ουδείς θεωρούσε πως είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο αυτό, σύμφωνα με την Washigton Post.

Με πληροφορίες New York Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Η Γαλλία διευκολύνει προσωρινά την επιστροφή πολιτών της μαζί με κατοικίδια από τη Μέση Ανατολή, την ώρα που καταφύγια στο Ντουμπάι λένε ότι γεμίζουν από ζώα που μένουν πίσω λόγω του πολέμου με το Ιράν.
THE LIFO TEAM
Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Διεθνή / Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Η Νέα Υόρκη αποκτά για πρώτη φορά ειδικό γραφείο για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με την Taylor Brown να γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο που αναλαμβάνει την ηγεσία γραφείου ή υπηρεσίας του δήμου.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ, ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Από την ελπίδα στην απογοήτευση φαίνεται να περνά η στάση πολλών Ιρανών, καθώς ο πόλεμος και οι αεροπορικές επιδρομές εντείνουν την καταστροφή και την αβεβαιότητα στη χώρα τους
THE LIFO TEAM
ΕΚΡΗΞΗ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΕΒΡΑΙΚΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ - «Στοχευμένη επίθεση» καταγγέλλει η δήμαρχος

Οι ανησυχίες για πιθανές επιθέσεις κατά εβραϊκών κοινοτήτων διεθνώς έχουν ενταθεί λόγω των πρόσφατων επιχειρήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν και της αντίδρασης της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM