«Κατάρρευση συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή»

«Κατάρρευση συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή» Facebook Twitter
0

Zωή, έξι έως δώδεκα μηνών δίνει ο Νουριέλ Ρουμπινί στη συγκυβέρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, οριακή νίκη από μία μειοψηφία με οριακή πλειοψηφία στη Βουλή που θα συνεχίσει να παλεύει με μία ανεφάρμοστη πολιτική ήταν το σχόλιο του Πωλ Κρούγκμαν.

Ο κ. Ρουμπινί, με ανάρτησή του στο twitter, προέβλεψε μάλιστα ότι η συγκυβέρνηση θα καταρρεύσει μαζί με την οικονομία, θα ακολουθήσει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και μετά η  έξοδος από το ευρώ.  

Θυμίζουμε επίσης ότι ο νομπελίστας οικονομολόγος και αρθρογράφος των New York Times  Π.Κρούγκμαν, σε συνέντευξή του προ δύο εβδομάδων είχε σχολιάσει πως «η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ είναι βέβαιη απλώς η προσπάθεια που γίνεται είναι να μην έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα συγκεκριμένου προσώπου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM