Νέα βομβιστική επίθεση κατά αστυνομικών στην Τουρκία (upd)

Νέα βομβιστική επίθεση κατά αστυνομικών στην Τουρκία (upd) Facebook Twitter
0

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 45 τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά σε θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, αναφέρουν πηγές των δυνάμεων ασφαλείας της γειτονικής χώρας.

Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλο μέρος της πόλης, που βρίσκεται στην «καρδιά» των περιοχών όπου κατοικεί η κουρδική μειονότητα.

Πολύ γρήγορα τα περισσότερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επέρριψαν την ευθύνη για την επίθεση αυτή στην κουρδική αυτονομιστική οργάνωση Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), εναντίον της οποίας τα τουρκικά σώματα ασφαλείας και ο στρατός διεξάγουν επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας (και) στο Ντιγιάρμπακιρ από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της περιφέρειας, τουλάχιστον 12 από τους τραυματίες είναι αστυνομικοί, ενώ τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN Türk και NTV, μετέδωσαν πως τουλάχιστον πέντε είναι πολίτες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ